Home » , » Η έκβαση της μάχης που δίνουν οι ντελιβεράδες θα κρίνει πολλά.

Η έκβαση της μάχης που δίνουν οι ντελιβεράδες θα κρίνει πολλά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:54 μ.μ.


Δυστυχώς, παρ' όλες τις προσπάθειες μας δεν κατορθώσαμε να επιβεβαιώσουμε την είδηση η οποία αναφέρει ότι ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Τάκης Θεοδωρικάκος μετέφερε στην εργοδοσία της efood κυβερνητική πρόταση ώστε να ξεπεράσει το αδιέξοδο που έχει βρεθεί η εταιρεία, μετά την ανακοίνωση των ντελιβεράδων ότι κλιμακώνουν τον αγώνα τους με 24ωρη απεργία την Παρασκευή.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν ότι ο Τ. Θεοδωρικάκος θυμήθηκε το "αριστερό" του παρελθόν και θεώρησε ότι οι ένστολοι υφιστάμενοι του μπορούν περιστατικά να κάνουν μια χρήσιμη δουλειά, έστω και αν αναλάμβαναν καθήκοντα απεργοσπάστη. Να γίνουν δηλαδή οι μπάτσοι ντελιβεράδες.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, είναι γεγονός ότι μετά την σημερινή, που θεωρείτε η μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία των αγώνων του συγκεκριμένου κλάδου, τα γαλάζια τρολ του διαδικτύου έχουν πάθει παράκρουση. Κι αυτό γιατί αυτή την στιγμή έχουν να αντιμετωπίσουν ταξικά συνδικάτα και αποφασισμένους εργαζόμενους.

Η μαζικότητα και η δυναμικότητα της σημερινής διαδήλωσης αιφνιδίασε τους πάντες και μας χάρισε απλόχερα χαμόγελα. Τα δεξιά τσατσόνια όμως κάθε εργοδοσίας, έχασαν εντελώς την ψυχραιμία τους γ' αυτό παραμιλάνε.

Η αγωνιστική απάντησή που έδωσαν οι εργαζόμενοι της efood στον εκβιασμό της εργοδοσίας και η οποία πήρε πανελλαδικά χαρακτηριστικά, μας έδειξε ότι αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι νικηφόρος. Απαραίτητη προϋπόθεση να εκδηλώσουμε όλοι/ες και με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους εργάτες. Η έκβαση της μάχης που δίνουν μας αφορά όλους. Ο αγώνας που δίνουν  δεν είναι μόνος δικός τους, αλλά όλων των εργαζομένων.

Υ.Γ: Θα ήταν παρακινδυνευμένη η όποια εκτίμηση γιατί η εργοδοσία της efood επιλέγει την σιγή ιχθύος μέχρι αυτή την στιγμή. . 

Υ.Γ: Η Σώτη Τριανταφίλλου τώρα δικαιώνεται:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:38 π.μ.

Ακομα κι αν εχει οχι και την τοσο ποθητη επιτυχια ο αγωνας των ντελιβεραδων Πραγμα απιθανο Παρ αυτα αυτο το υπεροχο δειγμα αγωνα και αλληλεγγυης τους σηματοδοτουν μια νεα πορεια στον αγωνα εναντια στην εργοδοσια και τους ΝΔημοκρατες νομοθετες Η αυριανη 24ωρη απεργια θα ειναι σταθμος τοσο για τους
ντελιβεραδες αλλα και γενικα για την απεργιακη συμπεριφορα ολων των εκμεταλευομενων εργατων Ευχομαστε στους ντελιβεραδες απο καρδας καλη επιτυχια
στο δικαιο αγωνα τους
melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger