Home » , » Αναμενόμενο: Ανυπόληπτα ΜΜΕ, σιτίζουν απαίδευτα "παπαγαλάκια".

Αναμενόμενο: Ανυπόληπτα ΜΜΕ, σιτίζουν απαίδευτα "παπαγαλάκια".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 | 5:33 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Η κυρία ονομάζεται Αθηναΐς Νέγκα και για δεκαετίες βιοπορίζεται σαν δημοσιογράφος, εργαζόμενη σε εφημερίδες, περιοδικά, καθώς και σαν ραδιοφωνική παραγωγός. 

Είναι απ' τις πιο ξεφωνημένες περιπτώσεις δημοσιολόγου που συνδυάζει αμάθεια, αντικομμουνισμό και ανευθυνότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξάλλου είναι είναι κοινά γνωρίσματα των περισσοτέρων ατόμων που έχουν αναλάβει να παρέχουν μαζική ενημέρωση.

Το τελευταίο ατόπημα αυτής της "κ" δημοσιογράφου είναι απολαυστικό. Βλέποντας ένα twit του εκδότη - δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη το οποίο επέλεξε να τιτλοφορήσει με ένα απόσπασμα από κείμενο του νομπελίστα κομμουνιστή διανοουμένου Ζοζέ Σαραμάγκου, ανακάλυψε την "αχίλλειο πτέρνα" του αντιπολιτευόμενου δημοσιογράφου και εξαπέλυσε τα βέλη της κατηγορώντας τον για έλλειψη ηθικής υπόστασης.

Η αμόρφωτη "λειτουργός της ενημέρωσης" δεν έκανε καν το αυτονόητο. Να επισκεφτεί το δημοσίευμα που στο οποίο παρέπεμπε το twit του κυρίου Βαξεβάνη και να διαπιστώσει από που εμπνεύστηκε τον τίτλο του άρθρου του ο εκδότης του "Documento". 


Αναμενόμενο: Ανυπόληπτα ΜΜΕ, σιτίζουν απαίδευτα  "παπαγαλάκια". 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 5:16 π.μ.

Για πολλά γέλια και ακόμη περισσότερα κλάματα το αμόρφωτο νεοφιλελέ σούργελο Αθ. Νέγκα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger