Home » , , » Το πιο ακριβό υπόθετο.

Το πιο ακριβό υπόθετο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Για τους Ινδιάνους έχουμε ακούσει. Όσοι έχουμε ψάξει λίγο περισσότερο, ξέρουμε γιατί αφανίστηκαν. Οι λευκοί έκαναν συστηματική γενοκτονία. Όταν δεν τους σκότωναν με τα όπλα, τους έδιναν κουβέρτες με ευλογιά.

Επίσης ήταν πολύ διαδεδομένο το εμπόριο με τις χάντρες που δεν άξιζαν ουσιαστικά τίποτα ενώ ανταλλάσσονταν με πράγματα αξίας, όπως η Γη. Το Μανχάταν πχ είχε αγοραστεί από τους Ινδιάνους έναντι 24 δολαρίων χαντρών και καθρεπτών. Ήταν ωραία που πήραν τους καθρέπτες τα κορόιδα, για να βλέπουν πόσο βλάκες ήταν.

Εμείς λοιπόν, ως άλλοι πρωτόγονοι, πανηγυρίζουμε που δώσαμε 5 δις ευρώ για να πάρουμε 3 με το συμπάθιο φρεγάτες. Οι φρεγάτες είναι οι πιο ακριβές της αγοράς.

Όμως το πιο άσχημο δεν είναι πως, ενώ χρειαζόμαστε νοσοκομεία και σχολεία, δίνουμε σε όπλα. Ούτε ακόμα οι μίζες που συνοδεύουν κάθε αγορά.

Είναι η συμφωνία για την οποία πανηγυρίζουν οι πανηλίθιοι νεοδημοκράτες.

Μας λένε πως τάχα οι Γάλλοι θα πολεμήσουν για μας αν μας επιτεθούν. Ποιοι; Οι Τούρκοι;

Πόσο μαλάκες; Πέρα από ότι πόλεμος δεν γίνεται με την Τουρκία, αν δεν επιτρέψουν αυτοί που κάνουν πραγματικά κουμάντο, δηλαδή οι Αμερικάνοι, ενημερώνω τα γαλάζια γίδια, πως όταν μπήκαμε στο ΝΑΤΟ έλεγαν ακριβώς τα ίδια. Πως θα μας προστατεύσουν οι ΗΠΑ.

Όχι μόνο δεν προστατευτήκαμε, αλλά βρεθήκαμε να πολεμάμε για συμφέροντα άλλων σε χώρες όπως πχ το Αφγανιστάν. Το αναφέρω γιατί είναι πρόσφατο. Το οποίο μας στοίχισε εκατοντάδες εκατομμύρια για να συντηρούμε στρατό εκεί προς χάρη των Αμερικανών.

Το πόσο βοήθησε το ΝΑΤΟ φάνηκε το 1974 στην Κύπρο και σε κάθε κρίση με την Τουρκία, όπου ενώ μας πήραν τα σώβρακα, τους είπαμε κι “ευχαριστώ” από πάνω!

Το ίδιο επίσης έγινε και με την ΕΕ. Θεωρητικά Γερμανοί, Γάλλοι, Εγγλέζοι, Ιταλοί κα θα έρθουν να βοηθήσουν. Εκτός αν ο εχθρός, ο εισβολέας, είναι μέλος του ΝΑΤΟ! Περαστικά μας. Το είδαμε άλλωστε το 1996.

Η Συμφωνία λοιπόν λέει το εξής.

Άρθρο 3: “Ο Οργανισμός της Συνθήκης Βορείου Ατλαντικού (ΝΑΤΟ) παραμένει το θεμέλιο της συλλογικής τους άμυνας”, άρα τα μέλη του ΝΑΤΟ δεν τα πειράζουμε! Όπως λέει και το Άρθρο 8 “Τα Μέρη διαβουλεύονται σε τακτική βάση σε θέματα ΝΑΤΟ, για να ανταλλάσσουν απόψεις και, ει δυνατόν, να συντονίζουν τις θέσεις τους, προκειμένου να ενισχύσουν τον Ευρωπαϊκό πυλώνα του ΝΑΤΟ και τη Συμμαχία συνολικά.”! Πόσο πιο σαφές; Ό,τι συμφέρει το ΝΑΤΟ. Η Τουρκία που είναι; Στο ΝΑΤΟ. Σανό περιποιημένο για τα γίδια. Κερνά ο Κούλης. Κι ένα δεμάτι άχυρο από μας. Κερασμένο.

Ποιος λοιπόν είναι ο εχθρός;

Άρθρο 6: Οι διαβουλεύσεις καλύπτουν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως το παγκόσμιο στρατηγικό περιβάλλον, τα περιφερειακά ζητήματα (κυρίως στις περιοχές της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και των Βαλκανίων), την ενίσχυση των ικανοτήτων των Ευρωπαίων, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη διάδοση των Όπλων Μαζικής Καταστροφής, τον έλεγχο των εξοπλισμών, τις ενεργειακές προκλήσεις, τη μετανάστευση, τη θαλάσσια ασφάλεια, τις υβριδικές απειλές, την παραπληροφόρηση, τις ρηξικέλευθες τεχνολογίες και την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό τι σου λέει; Ποιος θα πολεμήσει για χάρη ποιου; Νομίζεις αναφέρεται τυχαία η Αφρική όπου η Γαλλία έχει συμφέροντα; Κούνια που σε κούναγε εθνικιστή. Τελικά θα πας στη ζούγκλα με τον Ταρζάν να κάνεις την Τσίτα. Σου πάει.

Μερικές ακόμα επισημάνσεις.

Οι συμφωνίες με μεγάλες αποικιοκρατικές δυνάμεις ισχύουν όσο τις συμφέρουν. Πχ ΗΠΑ με Ιράν, όπου οι Αμερικάνοι αθέτησαν τις δικές τους υποχρεώσεις.

Η συμφωνία έγινε για να ενισχυθεί πολιτικά ο Μακρόν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Και για να αυνανιστούν οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι του Κούλη.

Έρχεται συμφωνία με τους Τούρκους. Οι χάντρες είναι για θαμπώσουν τους ιθαγενείς. Στη συμφωνία μεταξύ άλλων κακών θα υπάρξει αναγνώριση από μας του ψευδοκράτους.

Τα πλοία θα τα βάλουν εκεί που μπήκαν και οι σάρισες για το Μακεδονικό. Θα είναι το πιο ακριβό υπόθετο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger