Home » , » Μιλώντας για τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, θυμόμαστε τα πεπραγμένα της δεξιάς

Μιλώντας για τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, θυμόμαστε τα πεπραγμένα της δεξιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 | 6:20 μ.μ.

Την άποψη μας για τον Γιώργο Σταθάκη ένα πρόσωπο που χρημάτισε σε αρκετές υπουργικές θέσεις επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ την έχουμε εκφράσει. Είναι ένα άτομο που γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, εκτός των άλλων, έχει θησαυρίσει  με τις «επενδύσεις» που έχει κάνει σε κερδοσκοπικά funds. όπως η JP MORGAN και η BLACK ROCK. 

Αυτό όμως δεν μας στερεί την δυνατότητα, να ανατρέξουμε στο αρχείο μας και να επικαλεστούμε στοιχεία που ανέφερε σε επιτροπή της βουλής, το 2017, όταν ήταν υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και τα οποία για άλλη μια φορά μας δείχνουν ότι ανέκαθεν η δεξιά όταν βρισκόταν στην κυβερνητική εξουσία χρησιμοποιούσε τα κράτος σαν λάφυρο της για να μοιράζει αργομισθίες και δημόσιο χρήμα στα δικά της παιδιά,

Αυτά έχουν σχέση, κατά ένα μέρος, με ότι συμβαίνει στην ΛΑΡΚΟ και τον αγώνα που δίνουν η εργάτες της επιχείρησης ενάντια στο ξεπούλημά της, την απόλυση των 1.300 τουλάχιστον εργαζομένων και τις εξώσεις από τα σπίτια στον οικισμό της Λάρυμνας 300 εργατικών οικογενειών.  

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, ακούμε από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μας λέει ότι ο 2008 ο Θεόδ. Σκρέκας, πρώην βουλευτής της ΝΔ και πατέρας του σημερινού υπουργού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα (Ξέρετε, αυτού του κυβερνητικού στελέχους που μας έλεγε ότι "η αύξηση στο ρεύμα δεν θα ξεπερνάει το 1 έως 2 ευρώ τον μήνα") διορίστηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ με αμοιβή 7.000 ευρώ μηνιαίως, την οποία ο ίδιος αναπροσάρμοσε στα 9.000 ευρώ, με αναδρομική ισχύ.

Λίγο αργότερα, στις 2/6/2008, το ίδιο πρόσωπο προσλαμβάνει τη νύφη του, δηλαδή τη γυναίκα του Κωνσταντίνου Σκρέκα, κυρία Ειρήνη Καραγκούνη-Σκρέκα, ως Υποδιευθύντρια παρακάμπτοντας την ιεραρχία, με τακτικές αποδοχές ύψους 4.219,35 ευρώ

Στην συνέχεια ο Θεόδ. Σκρέκας προσλαμβάνει και το συμπέθερό του, τον πατέρα δηλαδή της κυρίας Καραγκούνη-Σκρέκα, Καραγκούνη Βασίλειο, απόστρατο Ταξίαρχο της Χωροφυλακής, ως Διευθυντή Ασφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, με μισθό 2.700 ευρώ και οι σχετικές προσλήψεις-αργομισθίες οι περισσότερες δεν έχουν τελειωμό.

Για να μην ξεχνάμε λοιπόν ποια είναι η δεξιά, ας παρακολουθήσουμε το παρακάτω βίντεο:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger