Home » , » Οι κομμουνιστές έχουν δικαιωθεί σε όλα. Φτάνει όμως αυτό;

Οι κομμουνιστές έχουν δικαιωθεί σε όλα. Φτάνει όμως αυτό;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 | 2:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Φαίνεται ακόμα μια φορά πως οι κομμουνιστές είχαμε δίκιο.

Όσο υπήρχε Σοβιετική Ένωση, οι λαοί ζούσαν αδελφωμένοι. Υπήρχε αλληλεγγύη, σεβασμός, πρόοδος. Δεν είχε σημασία η εθνικότητα, η θρησκεία, το φύλο.

Οι αντιθέσεις όμως μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων δεν οφείλονται μόνο σε ιδεολογικές διαφορές. Μάλιστα σήμερα είμαστε πιο κοντά στον πυρηνικό όλεθρο, παρά τότε, με την Κρίση της Κούβας.

Δικαιωθήκαμε επίσης, όσοι φωνάζαμε συνέχεια, δεκαετίες πριν, για την καταστροφή των πυρηνικών όπλων. Δεν έχει σημασία ποιος θα πατήσει πρώτος το κουμπί, αν γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Σήμερα Ουκρανοί και Ρώσοι αλληλοκατηγορούνται για τη φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο, ενώ, δεν θέλω να σκεφτώ, τι θα γίνει, αν εμπλακούν περισσότερο Ρωσία και ΝΑΤΟ.

Ήδη γίνεται πόλεμος με τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ μέσω «αντιπροσώπων» στην Ουκρανία. Όπλα και μισθοφόροι είναι εκεί με τις ευλογίες των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους.

Δεν πρέπει ακόμα να ξεχνάμε την πανδημία. Βέβαια ο πόλεμος είναι πιο τρομακτικός, αλλά δυστυχώς περάσαμε τις 26.000 νεκρούς στην Ελλάδα. 26.092 έως σήμερα. Όσοι θέλαμε δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, είχαμε απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς δεν μας άκουσαν.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε το θράσος της δεξιάς. Ενώ η πολιτική των αστικών συμμοριών ήταν αυτή που οδήγησε σε καταστροφές (οικονομικές και ανθρωπιστικές), ενώ το ΚΚΕ τα έλεγε εδώ και χρόνια, τα δεξιά αποβράσματα ισχυρίζονται πως φταίμε εμείς!

Εμείς είπαμε πως μας πάνε στο γκρεμό. Κάθε φορά που πέφτουμε και τσακιζόμαστε, τα καθάρματα της δεξιάς λένε πως φταίμε εμείς που τους είπαμε να μη βουτήξουν στον γκρεμό κι όχι αυτοί οι ανόητοι, που δε μας άκουσαν!

Δε φτάνει πλέον να λέμε «χρειάζεται άλλη πολιτική». Πρέπει να φύγουν τα καθάρματα, οι προδότες, οι διεφθαρμένοι φασίστες, τώρα αμέσως. Δεν έχουμε πια περιθώρια. Η πολιτική τους είναι καταστροφική για όλους.

Στην Ουκρανία μπορούσαν να αποφύγουν την αιματοχυσία. Αλλά όλοι τράβαγαν το σχοινί. Οι Ρώσοι γιατί ήθελαν τα εδάφη που κατοικεί Ρωσικός πληθυσμός. Οι ΗΠΑ γιατί ήθελαν να πουλήσουν τα προϊόντα τους, κυρίως όπλα, στους υπόλοιπους. Οι Ευρωπαίοι γιατί θέλουν ένα εχθρό για να ενωθούν. Οι Ουκρανοί, γιατί σαν ηλίθιοι φασίστες που είναι, έκαναν εθνοκάθαρση.

Αν περιμένατε Ελευθερία μετά την πανδημία, είστε αφελείς. Οι τύραννοι που μας κυβερνούν έχουν σκοπό να συνεχίσουν να μας αλυσοδένουν. Για να γλυτώσουμε χρειάζεται αυτό που είπε ο Μαρξ: Να σπάσουμε τις αλυσίδες μας. Όλοι στον αγώνα. Για Ζωή, Ελευθερία, Ειρήνη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger