Home » , » Οταν ο "ΒΗΜΑτοδότης" ξεπερνάει στις μαλακίες τον Πρετεντεράκο

Οταν ο "ΒΗΜΑτοδότης" ξεπερνάει στις μαλακίες τον Πρετεντεράκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 | 3:00 μ.μ.

Οχι ότι έχουμε καμιά εκτίμηση στην πολιτική ωριμότητα του εκλογικού σώματος. Ούτε μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ο μικρόκοσμος στον οποίο κινούμαστε είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Μας δημιουργείτε όμως η αίσθηση ότι στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η λαϊκή παροιμία "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται".

Και εννοούμε το σημερινό δημοσίευμα του "Βήματος" το οποίο μας προαναγγέλλει τα αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων που θα δουν το επόμενο διάστημα την δημοσιότητα. 

Δεν μπορεί οι επιτελείς του Μαξίμου, οι οποίοι είναι πίσω απ' τις υποτιθέμενες μετρήσεις πρόθεσης ψήφου του εκλογικού σώματος, να είναι τόσο ξεκομμένοι απ' την πραγματικότητα. Το πιο πιθανόν είναι ότι αν και έχουν αντιληφθεί ότι η δυναμική των γκάλοπ, ως προς την χειραγώγηση της λεγόμενης κοινής γνώμης, είναι ελάχιστη, η καταφυγή τους σ' αυτή την μεθόδευση είναι το μόνο που τους έχει απομείνει.

Δηλαδή τώρα η φυλλάδα του Μαρινάκη που επικαλείται τα αποτελέσματα γκάλοπ που θα δημοσιευτούν, θέλει να πιστέψουμε ότι ο λαός επιδοκιμάζει την στάση του Μητσοτάκη να στείλει όπλα στην κυβέρνηση της Ουκρανίας και το κόμμα του "δεν χάνει από την πολεμική κρίση" ενώ "αντιθέτως ο Αλέξης Τσίπρας με την επαμφοτερίζουσα στάση που τηρεί στο θέμα μάλλον απομειώνεται",

Το ίδιο δημοσίευμα επικαλούμενο εκτιμήσεις δημοσκόπων, μας γράφει ότι "τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν ταυτίζονται με εκείνα του ΚΙΝΑΛ",

Τι να σχολιάσεις; Νομίζαμε ότι ο ΜΟΛ με τις μαλακίες του Πρετεντεράκου το είχε τερματίσει, αλλά ο κατήφορος του δεν έχει πάτο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger