Home » , » Για τη σημερινή συγκέντρωση-διαδήλωση απέναντι στην ναζιστική αμερικανόπνευστη φιέστα

Για τη σημερινή συγκέντρωση-διαδήλωση απέναντι στην ναζιστική αμερικανόπνευστη φιέστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Απριλίου 2022 | 11:48 μ.μ.

 

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Για τη σημερινή συγκέντρωση-διαδήλωση απέναντι στην ναζιστική αμερικανόπνευστη φιέστα

Σήμερα 9 Απρίλη 2022, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική-αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και διαδήλωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, του εργατικού-λαϊκού κινήματος και των φοιτητικών συλλόγων ως απάντηση στη ναζιστική αμερικανόπνευστη φιέστα Αζόφ-Ζελένσκι στη Βουλή. 

Οι κρατικές κατασταλτικές συμμορίες, όργανα της εξαρτημένης άρχουσας τάξης και του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού αποπειράθηκαν να αποτρέψουν τη διαδήλωση  με δακρυγόνα και γκλοπιές απέναντι στους διαδηλωτές.

Σε διάφορα σημεία της διαδήλωσης προχώρησαν σε επιθέσεις απέναντι στους διαδηλωτές οι οποίες ωστόσο έπεσαν στο κενό.

Τα οργανωμένα μπλοκ του εργατικού -λαϊκού-νεολαιϊστικου κινήματος, όπως και το δικό μας, κατόρθωσαν να περιφρουρήσουν τη διαδήλωση με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κανονικά και να ολοκληρωθεί με συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή.

Το αστικό πολιτικό σύστημα και τα κοινοβουλευτικά κόμματα του ευρωατλαντικού τόξου εμπλέκουν τον λαό μας βαθύτερα στον πόλεμο, στηρίζοντας το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου. 

Τα αντιφασιστικά-αντιιμπεριαλιστικά αισθητήρια του λαού μας, η ανάγκη του για ειρήνη και για καμία στήριξη του φασιστικού καθεστώτος του Κιέβου πρέπει να εκφραστούν μαζικά, πλατιά και δυναμικά.

Η επίθεση απέναντι στην επαναστατική αντιφασιστική ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος πρέπει να μετατρέψει τη φετινή 9η Μάη σε αιχμή του δόρατος για την πάλη απέναντι σε καπιταλισμό, ιμπεριαλισμό και φασισμό.

Όλοι και όλες στην κουβέντα για τη διοργάνωση αντιφασιστικής - αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης την 9η Μάη | Τετάρτη 13 Απρίλη – 19:00 ΑΣΣΟΕ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ- ΕΕ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ-ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger