Home » , » ΚΚΕ(μ-λ): Να απαντήσουμε μαζικά και αποφασιστικά στην πρόκληση!

ΚΚΕ(μ-λ): Να απαντήσουμε μαζικά και αποφασιστικά στην πρόκληση!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 | 11:28 μ.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε:

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει και καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, το Σάββατο 9 Απρίλη, στις 12:00 το μεσημέρι, στα Προπύλαια με αφορμή την προκλητική εμφάνιση στη Βουλή ομιλίας μέλους της ναζιστικής ομάδας Αζόφ.

Η κίνηση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Αποτελεί συνέχεια της απαράδεκτης κυβερνητικής στάσης στον πόλεμο της Ουκρανίας. Αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση της αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ –για λογαριασμό της ντόπιας άρχουσας τάξης– κάνει μια ακόμη κίνηση εμπλοκής της χώρας στον πόλεμο και κλιμάκωσης των πολεμικών κινδύνων για το λαό μας.

Και επιπλέον, προσβάλλει κατάφωρα τα αντιιμπεριαλιστικά, αντιπολεμικά, φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας. Προσβάλλει τους αγώνες του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και τους ντόπιους εκφραστές του.

Η μαζικός, αποφασιστικός λαϊκός αγώνας είναι η μόνη απάντηση που αρμόζει στα αιματοβαμμένα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας, στην κυβερνητική πολιτική της εξάρτησης και της υποταγής στα ιμπεριαλιστικά αφεντικά, και στην προσπάθεια να συγκαλυφθεί και να «ξεπλυθεί» ο βρόμικος ρόλος του φασισμού.

Παρασκευή 8/4/2022

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger