Home » , » Καθαρισμός από ναζιστικά παράσιτα.

Καθαρισμός από ναζιστικά παράσιτα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαΐου 2022 | 9:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπα; Παραδόθηκαν οι ναζί του Αζόφ; Ήταν που εκπρόσωπος τους μίλησε στο Μητσοτάκη. Το πόσο γουρλής είναι ο εθνικός μας γκαντέμης, δεν περιγράφεται. Αυτός που μίλησε σκοτώθηκε και οι άλλοι παραδόθηκαν. Μπάιντεν, κάνε καλού κακού μια διαθήκη, έτσι να βρίσκεται. Και μακριά από κουμπιά!

Παραδόθηκαν, δεν έκατσαν να πεθάνουν. Κρίμα! Περίμενα τα τελευταία τους λόγια να ήταν βρισιές προς τους Ρώσους, αλλά ήταν «Έλεος - Παραδινόμαστε!» Το έπαθαν και παλιότερα. Μόνο που στο Στάλινγκραντ η πίτσα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Τι έγινε; Δεν σκότωσαν τους Τσετσένους με σφαίρες αλειμμένες σε χοιρινό λίπος; Μόλις τους είδαν λούφαξαν, ενώ το λίπος το έβαλαν στον πισινό τους, να γλιστρά καλύτερα το «Καλάσνικωφ» του έμπειρου Μουσουλμάνου στρατιωτικού.

Παραδόθηκαν αυτοί που δεν άφηναν τους αμάχους να φύγουν. Αυτοί που κρύβονταν πίσω τους. Που πυροβολούσαν, βίαζαν, βασάνιζαν γυναικόπαιδα, πλιατσικολογούσαν, αλλά όταν είδαν πραγματικούς στρατιώτες, το έβαλαν στα πόδια και κρύφτηκαν στα υπόγεια. Που έλεγαν «προδότες» όσους αμάχους έπαιρναν ένα κομμάτι ψωμί από τους Ρώσους.

Γιατί παραδόθηκαν; Δεν νίκαγαν; Δεν απέκρουσαν τις επιθέσεις, δεν σκότωσαν πολλούς οχτρούς; Από ότι φαίνεται, μάλλον άλλοι σκοτώθηκαν. 15.000 απώλειες για τους Ουκρανούς μόνο από τη μάχη της Μαριούπολης.

Όχι, δεν είναι στρατιώτες, καθάρματα είναι. Οι Ρώσοι κυρίως για πρακτικούς λόγους, αλλά και προπαγάνδας, δέχτηκαν την παράδοση τους. Άλλωστε αυτοί ήταν η αφορμή, το πάτημα της Ρωσίας να εισβάλει.

Τώρα οι Ρώσοι έχουν το εργοστάσιο, αν και πιθανότατα παγιδευμένο, την πόλη, συν τα τεφαρίκια από τη CIA κι άλλες μυστικές υπηρεσίες. Επιπλέον μπορούν να διαθέσουν αλλού τις στρατιωτικές δυνάμεις που τσάκισαν τους ναζί.

Οι του Αζόφ έβλαψαν τη χώρα τους περισσότερο από κάθε εισβολέα, αφού έδιωξαν, βασάνισαν και σκότωσαν Ουκρανούς πολίτες, γιατί απλά μιλούσαν Ρώσικα ή κατάγονταν από τη Ρωσία. Να τους δέσουν οι Ρώσοι σε στύλους να τους βαράνε και να τους εξευτελίζουν, να δουν τη γλύκα; Φυσικά, αν το κάνουν, θα είναι βάρβαροι. Όταν όμως το κάνουν οι Ουκρανοί σε εντελώς αθώους αμάχους, η Δύση βγάζει το σκασμό!

Οι ναζί βλάπτουν πρώτα από όλα τις δικές τους χώρες. Όπως έβλαψαν οι προδότες πραξικοπηματίες την Κύπρο. Όπως έβλαψαν οι ναζί τη Γερμανία, οι φασίστες την Ιταλία. Φασισμός σημαίνει πόλεμος, καταστροφή.

Μπορεί να παραδόθηκαν, αλλά κέρδισαν τη Γιουροβίζιον! Αυτό που το πάτε; Η Ουκρανία πήρε την πρώτη θέση, η Ρωσία τη Μαριούπολη. «Τους σκίσαμε τους Ρώσους»!

Αυτά να τα βλέπουν τα ντόπια ναζίδια που θέλουν πολέμους. Υπολογίζω πως οι απώλειες συνολικά (νεκροί, τραυματίες, αιχμάλωτοι κλπ) έχουν ξεπεράσει τις 100.000, με τους περισσότερους να είναι Ουκρανοί…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger