Home » , , » Οι επιλεκτικές "ευαισθησίες" του «δημοσιογράφου του κώλου», -σύμφωνα με υπάλληλο του-, Νίκου Χατζηνικολάου

Οι επιλεκτικές "ευαισθησίες" του «δημοσιογράφου του κώλου», -σύμφωνα με υπάλληλο του-, Νίκου Χατζηνικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαΐου 2022 | 8:36 μ.μ.

Μια φορά ο Βαρουφάκης πήγε να πει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά μπροστά στην αντίδραση του "θιγμένου" "έγκυρου" αναδιπλώθηκε και προσπάθησε να στρογγυλέψει αυτά που σκεπτόταν πραγματικά.

Το σχετικό διάλογο μεταξύ του επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 και του Νίκου Χατζηνικολάου -με παρέμβαση της Κάτια Μακρή-  μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω ηχητικό).

(Εδώ να κάνουμε μια παρέμβαση και να θυμίσουμε ότι η συμπαρουσιάστρια των εκπομπών του Χατζηνίκου, Κάτια Μακρή, δεν είναι χθεσινή στο δημοσιοκαφρικό κουρμπέτι. Απ’ τα πρώτα χρόνια εισαγωγής της χώρας μας στην μνημονική ταξική πολιτική ήταν ένα φερέφωνο εφαρμογής της σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ισχυριζόταν πράγματα που ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας δεν θα τολμούσε να πει! 

Μάλιστα ο «Ριζοσπάστης» τον Οκτώβρη του 2011 της είχε αφιερώσει άρθρο με τίτλο «Τα ψεύδη των απολογητών» στο οποίο ανάμεσα στα άλλα έγραφε «Η κ. Μακρή, για παράδειγμα (δεν είναι η μόνη), που έχει ταυτίσει την παρουσία της στα Μέσα Ενημέρωσης με την απόλυτη στήριξη των επιλογών του ΠΑΣΟΚ… Η στράτευση στην πλευρά της οικονομικής ολιγαρχίας, μαζί με την αναλγησία απέναντι στη διευρυνόμενη πτώχευση των λαϊκών νοικοκυριών, προϋποθέτει και την επιστράτευση των πλέον χονδροειδών ψευδών και της απάτης».

Τηλεγραφικά και επί της ουσίας του θέματος. Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χατζηνικολάου, ο Γιάννης Βαρουφάκης, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του σχολιάζοντας την επιθετική αντίδραση που είχε από τον παρουσιαστή της εκπομπής: «Αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό».

Βρόντηξε και άστραψε ο έγκυρος και εξοργισμένος μας είπε το .... ανέκδοτο: "Είναι ντροπή μεγάλη Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που είπατε για μένα Είμαι πολλά χρόνια στο επάγγελμα μου και κανένας δεν έχει τολμήσει να με χαρακτηρίσει εκπρόσωπο κανενός κόμματος. Κανένας ποτέ. Είστε ο πρώτος που το κάνει".

Εχει και ασθενή μνήμη ο Χατζηνικολάου. Οχι απλώς κυβερνητικό φερέφωνο τον έχουν χαρακτηρίσει αλλά ο ίδιος έχει αποδεχθεί χαρακτηρισμούς «Ο βουτυρομπεμπές της Πολιτείας», «καραγκιοζάκος», «δημοσιογράφος του κώλου», κ.α και μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να επιβραβεύσει αυτόν που του είχε απευθύνει αυτά τα κοσμητικά επίθετα, προσλαμβάνοντας υπάλληλο του!  

Και τώρα τον ενόχλησε ο Βαρουφάκης .... Αυτές κι αν είναι επιλεκτικές ευαισθησίες ...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Μαΐου 2022 στις 8:59 μ.μ.

Αυτος θα κανει την διαφορα... Δεν τολμα να υποστηριξει τα δικα του λογια. Οχι απλως εκπροσωποι της Ν Γ αλλά και πουλημενα τομαρια της παραεξουσιας και οι δυο ΑΡΔ Αλλά δεν τολμαει ο Γιανη!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger