Home » , » Ερωτηματικά για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου μαφιόζου

Ερωτηματικά για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου μαφιόζου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 10:13 μ.μ.


Από αγαπημένη φίλη και τακτική επιστολογράφο μας λάβαμε μια είδηση που θεωρούμε ότι έχει ενδιαφέρον: 
"Βρωμάει και μάλιστα βρωμάει σαν βόθρος, η υπόθεση του Τουρκοκύπριου Γιασάμ Αγιαβέφε που με συστατική επιστολή του Αδωνι έγινε Έλληνας.

Στο ΓΕΜΗ εμφανίζεται να διαθέτει ελληνικό διαβατήριο από τις 10/02/2020 δυο χρόνια πριν την τιμητική του πολιτογράφηση. Εκκωφαντική σιωπή από την κυβέρνηση και την Μητρόπολη Πειραιώς για την πολιτογράφηση του Τούρκου έποικου!

Έχει σχέση ο Γιασάμ Αγιαβέφε με το real estate εκκλησιαστικών οργανισμών;

Με νομικά πρόσωπα του ελληνικού κράτους;

Με επιχειρηματίες της ΝΔ;", μας γράφει η φίλη

Δεν το έχουμε ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, αν που πιθανόν να έχει μια βαρύτητα γ' αυτό τρεις μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ το συντηρεί ψηλά στην επικαιρότητα. 

Ισως βρεθούμε σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις και να βρεθεί σε δύσκολη θέση ο κ. αδιευκρίνιστα. Το "κάρφωμα" που του έκανε ο πολιτικός συνοδοιπόρος του, από το ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης, μπορεί να έχει και μια άλλη ανάγνωση, απ' αυτή που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

 Να θυμίσουμε ότι το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών μας είχε ενημερώσει πως “για την πολιτογράφηση του κ. Αγιαβέφε υπήρξε εισήγηση από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, με την εκτίμηση ότι αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας”. 

Διαβάστε επίσης:

Το τερμάτισε ο γραφικός παπαρολόγος. "αδιευκρίνιστα ποσά", υπουργός

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger