Home » , » Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 | 8:02 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

 Ακόμα κι αν η νησίδα στον Έβρο δεν ανήκει στην Ελλάδα, όπως ισχυρίζεται η ελληνική κυβέρνηση (αλήθεια, με τι άνεση και ευκολία απεμπολούν οι εθνοπατριώτες εθνική κυριαρχία..) δεν θα μπορούσε ως ευρωπαϊκό κράτος, ως κράτος δικαίου (λέμε τώρα) να ζητήσει άμεσα την βοήθεια διεθνών οργανώσεων, όπως πχ ο Ερυθρός Σταυρός, να προσεγγίσουν την περιοχή και να συνδράμουν τους 39 πρόσφυγες, που πεθαίνουν κυριολεκτικά εκεί στα άγρια έλη του Έβρου; 

Τι την εμποδίζει να δείξει, έστω, ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σε αντίθεση με την Τουρκία;

Ακόμα και στις εμπόλεμες ζώνες Ερυθρός Σταυρός, Ερυθρά Ημισέληνος και τόσοι άλλοι κυκλοφορούν και βοηθούν αμάχους και πρόσφυγες. 

Απάνθρωπα πολιτικά παιχνίδια, παιχνίδια μαγκιάς, που έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπων, που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε ένα θαλάσσιο νεκροταφείο, όπου επιπλέουν σώματα, που κάποτε υπήρξαν άνθρωποι.

Ο κ. Μητσοτάκη τελικά, και η κυβέρνησή του, ως αποδεδειγμένα ωτακουστές, ακούνε λάθρα  μόνο τις φωνές των πολιτικών τους αντιπάλων και δημοσιογράφων, που δεν ελέγχουν, και σφραγίζουν τα αυτιά τους στις κραυγές βοήθειας των ξεριζωμένων. 

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! 

Άντε και μη ξεχάσετε το Καλή Παναγιά, είναι must στους κύκλους των Αρίστων

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger