Home » , » Αφιονισμένοι ΜΑΤατζές μακελεύουν διαδηλωτές στα Εξάρχεια

Αφιονισμένοι ΜΑΤατζές μακελεύουν διαδηλωτές στα Εξάρχεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 | 10:42 μ.μ.

Δεν θέλουν να αντιληφθούν οι εξουσιαστές ότι με τους Μηχανισμούς καταστολής και τους αφιονισμένους ΜΑΤατζήδες δεν μπορούν να επιβάλλουν τα "θέλω" τους στους κατοίκους μιας περιοχής με αγωνιστικές παραδόσεις, όπως είναι τα Εξάρχεια. 

Οταν έχεις σύσσωμους τους κατοίκους να διαδηλώνουν συνεχώς και μαζικά ενάντια στην υποτιθέμενη ανάπλαση στο λόφο του Στρέφη και την κατασκευή μετρό στην ιστορική πλατεία, τότε πρέπει να αντιληφθείς ότι ούτε η αστυνομοκρατία και οι ένστολες κατασταλτικές δυνάμεις μπορούν να θεωρηθούν ικανές να ανατρέψουν την απόφαση των πολιτών της περιοχής.

Το μόνο ενδεχόμενο που μπορεί να συμβεί είναι να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και να δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Και πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η αδίστακτη κυβέρνηση στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα δεν θα έχει κανένα ενδοιασμό να διατάξει τον μηχανισμό κατοχής, που εδώ και καιρό έχει εγκατασταθεί στα Εξάρχεια να ξεπεράσει και την όποια "κόκκινη γραμμή" έχει απομείνει, και να δημιουργηθούν μη προβλέψιμες καταστάσεις.

Το ότι οι μπάτσοι, έριξαν άγριο ξύλο στους διαδηλωτές, έκαναν αθρόες προσαγωγές και ψέκασαν με χημικά και δακρυγόνα ακόμα και φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους, δεν το λες και είδηση.   

  Ας πάρουμε μια γεύση για το τι ακριβώς συνέβη σήμερα στα Εξάρχεια μεσα από σχολιασμούς χηστών του twtter   






Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Νοεμβρίου 2022 στις 11:01 π.μ.

Βλεπω οτι η κρατικη καταστολη θελει να δημιουργησει καταστασεις γιατι ειναι υπερβολικη η βιαιοτητα των δυναμεων καταστολης.Χρειαζεται νομιζω μαζικοτητα,ψυχραιμια και να μπει στο παιχνιδι και αλλος κινηματικος κοσμος που ειναι μουδιασμενος σπιτι του

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger