Home » , » Πρώην κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ, περνάει πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Βίντεο)

Πρώην κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ, περνάει πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 | 8:53 μ.μ.

Υποθέτουμε ότι θα έχετε εντοπίσει ότι όλο τον τελευταίο καιρό. ξοφλημένα πρόσωπα της δεξιάς, που είτε διαφοροποιούνται από την γραμμή της παράταξης τους, όπως ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας, είτε έχουν διακόψει κάθε σχέση με την Ν.Δ, όπως ο Αντώναρος και ο Κύρτσος, είναι τα αγαπημένα πρόσωπα των φιλοσυριζαίικων ΜΜΕ. Ενδεικτικό επίσης είναι, ότι και στην τηλεοπτική της εκπομπή, η πρώην υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ  στην Β" Αθήνας, στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, Αναστασία Γιάμαλη, έχει σταθερά καλεσμένο τον διευθυντής της δεξιάς εφημερίδας "Δημοκρατία" Δημήτρη Ριζούλη. 

Αν αντιλαμβανόμαστε καλά, από το παρακάτω βίντεο που μας έστειλε Συριζαία αναγνώστρια μας, τώρα στο προεκλογικό οπλοστάσιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προστέθηκε δυναμικά και η φωνή άλλου ενός παροπλισμένου στελέχους της συντηρητικής παράταξης, Του Νίκου Καραχάλιου. Και η αλήθεια είναι ότι αυτός δεν είναι ένα τυχαίο πρώην στέλεχος της Ν.Δ. Υπήρξε πρόεδρος χάραξης στρατηγικής της Ν.Δ επί εποχής Κώστα Καραμανλή αλλά και Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τώρα γιατί εξελίχτηκε σε έναν απ' τους πιο σφοδρούς πολέμιους της κυβέρνησης του Κυρ Μητσοτάκη, μόνο παρασκηνιακά σχόλια υπάρχουν που αφορούν το μοίρασμα της εξουσίας στο εσωτερικό της Ν.Δ, τα οποία δεν έχει νόημα να ανακυκλώσουμε.

Να μην σας παρουσιάσουμε τι λέει στην συνέντευξη που έδωσε στον Πάρη Καρβουνόπουλο (Δείτε το παρακάτω βίντεο) αλλά μόνο την εισαγωγή της τοποθέτησης του Ν. Καραχάλιου: "Οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζονται χεράκι χεράκι με ορισμένους δημοσιογράφους Οι συγκεκριμένοι δημοσιογραφοι έχουν άμεση σχέση πλέον με την κυβέρνηση. Εχω πει δημοσίως ότι 65 δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου και δεν έχει διαψευστεί. Θα έπρεπε να είναι δημοσιοποιημένα τα ονόματά τους για να ξέρουμε ποιοι είναι. Υπάρχουν στοιχεία ότι πάνω από 300 δημοσιογράφοι εργάζονται σε γραφεία τύπου της κυβερνήσεως. Ξέρουμε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου εργάζονται 440 άνθρωποι. Προσέξτε, ο κ. Μητσοτάκης μας λέει για μικρό και ευέλικτο κράτος. Στο Λευκό Οίκο εργάζονται 470. Από τους 440 οι 400 ασχολούνται με την επικοινωνία". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger