Home » , , » Προς γαλάζια πλυντήρια τοκογλύφων. Καθένας με το είδος του.

Προς γαλάζια πλυντήρια τοκογλύφων. Καθένας με το είδος του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 | 11:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα γαλάζια σκουλήκια δεν πλένουν μόνο παιδεραστές, φονιάδες κλπ. Πλένουν ό,τι τους πει το κόμμα. Τι δεξιοί άλλωστε θα ήταν, αν δεν ξέπλεναν τοκογλύφους, μαυραγορίτες, τους προγόνους τους δηλαδή; Επειδή ξέρουν πως η χούντα του Μητσοτάκη έπεσε οριστικά και αμετάκλητα μετά τη σπασμένη πόρτα, που μπορεί να είναι η πόρτα οποιοδήποτε χρωστάει, προσπαθούν να σπιλώσουν το θύμα, τη συνταξιούχο Ιωάννα Κολοβού. Αλλά αυτοί είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν άνθρωποι.

Δε θα αναπαράγω τις συκοφαντίες και τα ψέματα ναζίδων, θα τους θυμίσω πως ο Άδωνης, ο Μητσοτάκης, ΑΡΔ, κομματόσκυλα, χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους και ποτέ δεν πληρώνουν. Γύρω στα 400.000.000 είναι μόνο τα χρέη της ΝΔ. Γιατί δεν πήγαν να σπάσουν πόρτες και να πάρουν ό,τι έχουν μέσα; Γιατί άρχισαν από τις 15.000 και λιγότερα κι όχι από το 1.300.000 που χρωστάει ο Μητσοτάκης; Ο οποίος έχει 38 δηλωμένα ακίνητα, οπότε έχει που να μείνει, αν βγει ένα στον πλειστηριασμό.

Εκείνο που τους πόνεσε πάρα πολύ ήταν η Αντίσταση του κόσμου. Ο οποίος ξεχύθηκε πλημυρίζοντας τους δρόμους του Ζωγράφου. Συκοφαντούν λοιπόν το θύμα για να φοβηθούν οι άλλοι που έχουν σειρά. Δεν πρόκειται! Τώρα ο κόσμος ξέρει πως ενωμένος μπορεί να αντιμετωπίσει την επίθεση των κοράκων. Την καλύτερη κίνηση με υψηλό συμβολισμό την έκανε ο Ρουβίκωνας. Με τα μακαρόνια στον Άδωνη είχα κάποιες αντιρρήσεις. Προτιμούσα να του ρίξουν ένα κουβά χλωρίνη, γιατί τέτοια ρίχνεις στα σκατά. Όμως εδώ έχω να πω 1.000 μπράβο και δεν είμαι ο μόνος. Η πλειοψηφία επικροτεί κι ο πόνος στα όρνεα είναι αβάσταχτος. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.

Ξέρουμε όλοι πως το να πάρει κάποιος κόρακας το σπίτι του άλλου για ένα κομμάτι ψωμί είναι απάνθρωπο, ανήθικο, έως εγκληματικό, αν ο ευάλωτος συνάνθρωπός μας θα βρεθεί στο δρόμο. Αλλά και καπιταλιστικά να το δούμε, όσο τα τσογλάνια της ΝΔ, οι χαραμοφάηδες, οι απατεώνες, πιστολιάζουν τα χρέη τους, δεν έχει καμία λογική να συζητάμε τα 10, 15 ακόμα και 100 χιλιάρικα. Ο Μητσοτάκης χρωστάει πάνω από 1.300.000, αλλά δεν τον ενόχλησε κανείς. Ο Άδωνης παρόμοια. Οι υπουργοί της ΝΔ χρωστάνε συνολικά πάνω από 11.000.000! Η ΝΔ χρωστάει 400.000.000! Πληρώστε αυτά καθίκια της δεξιάς και μετά πείτε μας για τα ψιλά.

Οι πλειστηριασμοί έριξαν ήδη το Μητσοτάκη. Γιατί όποιος είδε τη σπασμένη πόρτα και χρωστά, ξέρει τι τον περιμένει. Κι ας λένε τα τρολλ ψέματα. Άλλωστε το ίδιο έκαναν με το Λιγνάδη, το Μίχο, τους φονιάδες του Ζακ, με κάθε κομματόσκυλο εγκληματία. Μάλιστα διάβασα σε συγγενή μου που είχε ψηφίσει ΝΔ και χρωστάει, τις απόψεις των ομοϊδεατών τους και δε συμφώνησε καθόλου μαζί τους. Τους είπε μαλάκες, αλλά μαλάκες δεν είναι αυτοί. Καθάρματα ναι, μαλάκες όχι. Μαλάκες είναι όσοι ψήφισαν ΝΔ και χρωστάνε λίγα. Αυτοί θα χάσουν τα σπίτια τους. Εκτός αν ζητήσουν από μας τους Κομμουνιστές βοήθεια.

Συνεχίστε τρολλάκια. Σκάψτε όλο και πιο βαθιά το λάκκο σας. Ο κόσμος ξέρει τι παίζεται. Είμαστε με την Ιωάννα, με κάθε συνταξιούχο που του έκοψαν τη σύνταξη και δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το σούπερ μάρκετ, όχι δάνεια, με τον εργαζόμενο που έμεινε άνεργος, με το μικρομεσαίο που έκλεισε το μαγαζί του. Είμαστε με τους ανθρώπους, είναι με τα όρνεα και τα αρπακτικά. Καθένας με το είδος του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger