Home » , » Γ. Κύρτσος: Η λομπίστρια Εύα Καϊλή που δούλευε για το Κατάρ, προετοίμαζε την κάθοδο της με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. (Βίντεο)

Γ. Κύρτσος: Η λομπίστρια Εύα Καϊλή που δούλευε για το Κατάρ, προετοίμαζε την κάθοδο της με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 | 2:12 π.μ.

Για το ποιόν του Γιώργου Κύρτσου έχουμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο και επιμένουμε στις απόψεις μας για την προσωπικότητα αυτού του ατόμου. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι τοποθετήσεις του στερούνται αλήθειας. Και σήμερα έχει τα περιθώρια να το κάνει αυτό. Ο λόγος απλός. Με τις δυο πενταετίες που συμπληρώνει σαν ευρωβουλευτής, θα έχει κάνει την χοντρή καβάτζα του, σαν παχυλά αμειβόμενος και γνωρίζοντας ότι έδρα στο ευρωκοινοβούλιο δεν πρόκειται να ξαναδεί, έχει τα περιθώρια να εκφράζει τοποθετήσεις που δεν ακούγονται από άλλους συναδέλφους του. 

Καλεσμένος, λοιπόν, ο Γιώργος Κύρτσος στην τηλεοπτική εκπομπή της Νατάσας Γιαμαλή, κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπο της επικαιρότητας της Εύας Καϊλή και της σύλληψης της από την Βέλγικη αστυνομία. Ο διαγραμμένος από την Ν.Δ. ευρωβουλευτής όμως δεν περιορίστηκε σ' αυτό, αλλά το πιο ενδιαφέρον για μας είναι ότι φώτισε αθέατες πλευρές της λειτουργίας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι εκλεγμένοι σ' αυτό. 

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αφιερώσετε λιγότερο από δέκα λεπτά και να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Πέρα απ' το ότι θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για την λειτουργία του ευρωκοινοβουλίου και τον ευρωβουλευτών, θα ακούσετε και τις εκτιμήσεις του Γ. Κύρτσου για την "λομπίστρια" Εύα Καϊλή, η οποία στο ευρωκοινοβούλιο είχε την "εικόνα του βασικού φιλομητσοτακικού αντισύριζα μετώπου". Παράλληλα προετοίμαζε το έδαφος να βρεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ γι' αυτό "ήταν πολύ κοντά στον Αδωνη Γεωργιάδη και στο περιβάλλον του Γρηγόρη Δημητριάδη, ενώ παρουσιαζόταν απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger