Home » , » Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, συντονίζει την λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού

Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, συντονίζει την λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 | 4:10 μ.μ.

Αρκετές φορές διστάζεις να κάνεις αναπαραγωγή ειδήσεων γιατί, αν και ενδιαφέρουσες έχεις κάποιες επιφυλάξεις για την βασιμότητα του, όταν αυτές είναι γενικόλογες. Αναμένεις να δεις αν θα υπάρξουν αντιδράσεις. 

Χτες, λοιπόν, η ιστοσελίδα ieidiseis παρέθεσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, ανήμερα της επιβεβαίωσης πως ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ, στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και όψιμος «ένοικος» του μεγάρου Μαξίμου επικοινώνησε με τη διοίκηση των δυο παρόχων, καλώντας τους να μην διευκολύνουν τον έλεγχο για τυχόν τηλεφωνικές υποκλοπές σε τηλεφωνικούς αριθμούς που ζητά η ΑΔΑΕ, με την αιτιολογία πως οι έλεγχοι «θα είναι παράνομοι με βάση το νέο νόμο». 

Αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου δεν υπήρξε. Σήμερα ο ίδιος ιστότοπος κατονομάζει τον στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού -"στενότατος" δεν θα μπορούσε να υπάρξει- κάτι που μας δείχνει ότι πίσω απ' αυτή την προσπάθεια συσκότισης του σκανδάλου υποκλοπών, βρίσκεται ο ίδιος ο Μητσοτάκης. 
Οπως αναφέρει η ανάρτηση αυτός που ανέλαβε να "συνετίσει" και να απειλήσει την ιδιοκτησία των παρόχων ώστε να μην διευκολύνουν την έρευνα της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές είναι ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, Το πρόσωπο δηλαδή που αντικατέστησε τον πρωθυπουργικό ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη στη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, μετά την παραίτησή του. 
Ο άνθρωπος δηλαδή που έχει αναλάβει με τον πλέον επίσημο τρόπο τη συνολική εποπτεία του γραφείου του Πρωθυπουργού, και εκτελεί τις εντολές του. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη ομολογία ενοχής -αφού δεν υπάρχει κυβερνητική διάψευση του δημοσιεύματος- ότι ο ιθύνον νους και αυτός που έδινε εντολές στην ΕΥΠ για τα πρόσωπα που θα παρακολουθεί είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ποιο ενδιαφέρον του δημοσιεύματος είναι ότι καταγγέλλει ανοιχτά ότι ο Μπρατάκος, με πρωθυπουργικές εντολές έχει αναλάβει να συντονίζει την λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού. (Το ίδιος δεν έκανε και ο προκάτοχος του Γρ. Δημητριάδης;)

Από την ιστοσελίδα ieidiseis αντιγράφουμε:

Μπρατάκος ακούει…

Οι CO της κινητής τηλεφωνίας υπακούουν στα ξένα αφεντικά τους, τους νόμους του Κράτους και όχι στις επιθυμίες του παρακράτους.

Η εμμονή του Μεγάρου Μαξίμου ακόμη και προπαραμονή των Χριστουγέννων να μπλοκάρει την έρευνα της ΑΔΑΕ στους παρόχους (Cosmote - Vodafone- Wind ) ώστε να μην πιστοποιηθούν οι νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ με τα τηλέφωνα πολιτικών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, καταδεικνύει όχι μόνο ενοχή αλλά και άγνοια κινδύνου καθώς η δύναμη της εξουσίας είναι εφήμερη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα στελέχη των πολυεθνικών στελεχών της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δεν υπακούουν στα κελεύσματα και τα παράνομα αιτήματα των μανδαρίνων της εξουσίας.

Μπρατάκος ακούει…

Απλούστατα οι CO της κινητής τηλεφωνίας υπακούουν στα ξένα αφεντικά τους, τους νόμους του Κράτους και όχι στις επιθυμίες του παρακράτους.

Δ.Β.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger