Home » , » Αμ ήξερε, ήξερε…

Αμ ήξερε, ήξερε…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 | 2:37 μ.μ.

Γράφει mitsos 175

«Ζαμέ αετέ Κορωπί, νο ι ξερέ» Πως τα μιλάω τα Γαλλικά όμως ε; Τελικά είναι εύκολο να μάθεις. Εμαθα από το Δημητρακόπουλο, που τα μιλάει φαρσί και με προφορά.

Η Καϊλή δεν ήξερε για τα λεφτά. Πως είναι δυνατόν αυτό; Ίσως έχει μια πάθηση στα μάτια, που την κάνει να μην βλέπει ευρώ, όταν είναι σε βαλίτσες. Θα καταδικαστεί δηλαδή επειδή είναι άρρωστη;

Λένε οι δημοσιογράφοι και οι Βέλγοι δικαστικοί, πως ήξερε για τα λεφτά. «Αμ ι ξερέ, ι ξερέ», όπως λένε και Γαλλικά. Δεν το λένε έτσι; Ε δεν ξέρετε καλά Γαλλικά! Να πάτε να μάθετε, εκεί που έμαθε ο δικηγόρος της Καϊλή. Σχολές Μοντελοπνίχτη, αλεξίσφαιρες, μέχρι και σφαίρες εξοστρακίζουν!

Αναρωτιέμαι, αν ήταν ο Κούγιας στο Βέλγιο, κι έλεγε για σφαίρες που επηρεάζονται από τις λακκούβες του δρόμου, πόσα χρονάκια θα έτρωγε ο ένστολος ρατσιστής φονιάς, που τώρα είναι σπίτι του και πήρε και 600 ευρώ δώρο;! 801 θέση όσον αφορά τη δικαιοσύνη και πολύ μας είναι.

Δεν ήξερε μωρέ! Αθώα κι άβγαλτη. Πρώτη φορά είδε ευρώ, νόμιζε πως ήταν από τη Monopoly. Διεφθαρμένο μου Ευάκι, καλύτερα για σένα να ομολογήσεις, γιατί έτσι όπως το πας, θα σου ρίξουν την ανώτερη ποινή και θα πας και για προσβολή δικαστηρίου.

Γιατί, όταν λες τέτοιες κουταμάρες, προσβάλεις τη νοημοσύνη όλων των υπολοίπων. Αφού σε έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη, στα πράσα, επ αυτοφώρω. Ούτε οι ίδιοι οι μπάτσοι περίμεναν να σε συλλάβουν λόγω της ασυλίας. Συνέχισε όμως αυτή την τακτική, εμένα με συμφέρει, γράφω αυτά που λες και γελάει ο κόσμος με την ψυχή του.

Φυσικά ήξερε. Βαλίτσες γεμάτες λεφτά δεν περνάνε απαρατήρητες. Ας μας πει τώρα για τα μεγάλα ποσά, αυτά που είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης στις οφσόρ. Να χορτάσουμε ακούγοντας για εκατομμύρια την ίδια στιγμή που εμείς εδώ περιμένουμε λιγότερο από 1 ευρώ ελεημοσύνη!

Το οποίο είναι το ξέπλυμα του μαυραγορίτη. Πήραν δις, δίνουν πίσω ψίχουλα κι ο Κούλης μας το παρουσιάζει ως «επιτυχία»! Τέτοια «επιτυχία», είχαμε να δούμε από την πανδημία. Σταμάτησαν να μετράνε τους νεκρούς, έχασαν το λογαριασμό από την απαξίωση του ΕΣΥ και τα μούφα εμβόλια.

Αλλά η Καϊλή νομίζει πως, επειδή την ψήφισαν ηλίθιοι, μπορεί να τους κοροϊδέψει όλους. Μου θυμίζει το φονιά της Καρολάιν, που όλοι καταλάβαμε από την αρχή πως έλεγε ψέματα, αλλά οι μπάτσοι βάραγαν το Γεωργιανό να ομολογήσει! Το ότι το έγκλημα εκείνο εξιχνιάστηκε, οφείλεται στο γεγονός πως ο Γεωργιανός άντεξε το ξύλο! Αλλιώς θα ήταν φυλακή ισόβια με τους φασίστες να ζητάνε θανατική ποινή.

Η διαφορά κράτους και μπανανίας είναι αυτή ακριβώς. Πως στα πραγματικά κράτη το σανό δεν τρώγεται από αυτούς που ψηφίζουν. Κατάλαβες Εύα; «Σε κοπράν», για να στο πω και στα Γαλλικά. Μη πει κανείς πως δεν είναι «κοπράν». Κοπράν και καρακοπράν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger