Home » , » Μητσοτάκης: Ο μεγαλύτερος τσαρλατάνος όλων των εποχών. - Ο Κούλης και τα επιδόματα (Βίντεο)

Μητσοτάκης: Ο μεγαλύτερος τσαρλατάνος όλων των εποχών. - Ο Κούλης και τα επιδόματα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 | 4:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο μεγαλύτερος τσαρλατάνος όλων των εποχών, μεταξύ άλλων. Γιατί είναι και κάθαρμα, αλαζόνας, διεφθαρμένος κλπ.

Θα πάρουμε λέει το 10% για τρόφιμα από το Φεβρουάριο. Τάζει μέχρι τις εκλογές. Αν βγει κι άλλο σκάνδαλο, θα μας δώσει τζάμπα παστέλι.

Γιατί δεν κάνει νόμο να μειώσει όλες τις τιμές των τροφίμων και να τις κρατήσει εκεί; Γιατί είναι απατεώνας. Γιατί αυτό που θα πάρει ο κόσμος είναι αυτό που πήρε με το άδειο καλάθι του νοικοκυριού. Α***δια καπαμά.

Όλα έχουν ακριβύνει. Στο ρεύμα πχ πληρώνουμε παραπάνω από άλλες χρονιές, αλλά ο τσαρλατάνος μας λέει πως θα πληρώναμε ακόμα περισσότερα, αν δε χαρτζιλίκωνε με δις τους μαυραγορίτες των εταιρειών! Πόσο ψεύτης, πόσο απατεώνας;

Αν δεν τον είχαμε, θα είχαμε πολύ φθηνότερο ρεύμα. Έχουμε ακριβότερα προϊόντα κι από την Ουκρανία, που έχει πόλεμο! Γιατί βρήκαν οι μαυραγορίτες αφορμή να ξεσαλώσουν.

Στο μεταξύ αυξάνονται, όχι μόνο τα βασικά αγαθά, αλλά και οι δόσεις των δανείων. Ήταν τα μπινελίκια που έφαγαν οι τοκογλύφοι με τον υπουργό, που τους άνοιξαν την όρεξη. Ο οποίος υπουργός δεν κάνει νόμο να μειώσει τις δόσεις γιατί κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την ΕΕ! Μένουμε Ευρώπη και τελικά μένουμε στο δρόμο. Οι ΑΡΔ θα φωτογραφίζουν την απόγνωση όσων θα πετιούνται από τα σπίτια τους; Των ηλικιωμένων, των παιδιών; Γαλάζια σκουλήκια είναι οι τοκογλύφοι σαν τον Πάτση, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από μάσα και αηδία.

Μέχρι τις εκλογές έχει να τάξει λαγούς με πετραχήλια. Έχει να κάνει ρουσφέτια στα βαφτιστήρια, που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Θα διορίσει και τα αγέννητα κανελί με βούλες των κομματόσκυλων στο δημόσιο. Στην αστυνομία κυρίως. Να δέρνουν, όχι να εξυπηρετούν σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία. Γιατί είναι και σαδιστής.

Ο Μητσοτάκης μισεί τη χώρα. Έχει κόμπλεξ από τότε που στείλαμε τον πατέρα του, τον αποστάτη, στο διάολο. Έχει βαλθεί να μας καταστρέψει. Έχει πετσώσει τους ΑΡΔ, για να κάνουν πλύση εγκεφάλου, ενώ αυτός και η συμμορία κατακλέβουν. Οι μόνοι που είναι ευχαριστημένοι είναι οι πλούσιοι που έχουν φάει δισεκατομμύρια και οι ναζί γιατί πεθαίνουν άνθρωποι.

Να δούμε τα αποτελέσματα της πολιτικής του στην υγεία; Με τα μέτρα που πήρε, ξεπάτωσε 34.614 κυρίως συνταξιούχους. Ο κόσμος που έχασε τους ανθρώπους του τον περιμένει στη γωνία. 346 φορές το Μάτι, καθάρματα της ΝΔ, φονιάδες! Επειδή δεν υπήρχαν γιατροί, ΜΕΘ, νοσοκομεία. Πέθαναν δεκάδες χιλιάδες αβοήθητοι, χωρίς καν φάρμακα, για να εμβολιαστούμε με τα αναποτελεσματικά εμβόλια!

Τι έγινε ΑΡΔ; Γιατί δε λέτε και πως θα αναστήσει το 10% όσων πέθαναν; Έτσι κι αλλιώς δε σας πιστεύει κανείς, ούτε εσάς, ούτε το καθίκι το Μητσοτάκη.

***

Το παρακάτω βιντεάκι το αλιεύσαμε από τον λογαριασμό του χρήστη του twitter Ιερώνυμος boss

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger