Home » , » Το ανεξήγητο

Το ανεξήγητο

Από giorgis , Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008 | 11:00 π.μ.


Την εκτίμηση μας ότι ο Καραμανλής δεν θα ήθελε να πάει τώρα σε πρόωρες εκλογές, με δεδομένο το πολιτικό κλίμα που υπάρχει την έχουμε γράψει.

Το θέμα είναι όμως ότι με την ομιλία που έκανε ο Κ. Καραμανλής στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του, οδηγήθηκε σε έναν μονόδρομο. Είναι αναγκασμένος να επιβάλει πειθαρχικά μέτρα σε κάθε βουλευτή της Ν.Δ που θα επιλέξει να μην είναι βουλευτής της «νοηματικής» κατά τον εύστοχο χαρακτηρισμό Δαϊλάκη.

Ηδη, ακούστηκε ότι δυο Κυριακάτικες εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν με συνεντεύξεις βουλευτών της Ν.Δ που ασκούν κριτική στο «περιβάλλον» Καραμανλή, με κύριο στόχο τον Ρουσόπουλο, ενώ δημοσιογράφος του Extra3 προανήγγειλε από τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα, ότι το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, θα φιλοξενεί βουλευτή της Ν.Δ που θα διαφοροποιηθεί από τις εντολές που έχει δώσει ο πρωθυπουργός στον κυβερνητικό κοινοβουλευτικό λόχο.

Αν, συμβούν όλα αυτά οι συνέπειες είναι προδιαγεγραμμένες. Βαδίζουμε ολοταχώς για πρόωρες εκλογές με ορατό τον κίνδυνο για την Ν.Δ να χάσει την εξουσία.
Το ερώτημα για μας είναι το εξής. Επειδή, δυστυχώς, οι αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις δεν γίνονται με παρέμβαση του λαϊκού εργατικού κινήματος, αλλά περιορίζονται σε μικροκομματικές εσωτερικές αντιπαραθέσεις με κύριο στόχο τον Ρουσόπουλο, γιατί ο Καραμανλής δεν κάνει κάποιες κινήσεις με την ελπίδα να αναστρέψει το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί;

Για μας είναι πραγματικά ανεξήγητο. Μήπως αυτό τον τόπο τον κυβερνάει ο Ρουσόπουλος, όπως αναρωτήθηκε απ’ την εφημερίδα του ο Δημήτρης Ρίζος;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger