Home » » Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα

Από giorgis , Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 | 5:08 μ.μ.


Εκ των πραγμάτων λοιπόν αποδεικνύεται ότι ο κ. Καραμανλής και η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. δεν έχουν την πολιτική βούληση για τη διαλεύκανση του σκανδάλου. Ούτε καν για τη σύσταση μιας επιτροπής που δεν κατηγορεί κανένα, αλλά απλώς εξετάζει τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης.

Εξ αυτού λοιπόν μπορούμε να κάνουμε μια προβολή στο μέλλον. Θα συγκροτηθεί σε σώμα η Εξεταστική Επιτροπή. Οι υπουργοί δεν θα κληθούν ή δεν θα προλάβουν να καταθέσουν τα πραγματικά στοιχεία και στις 15 Δεκεμβρίου θα προκύψουν πολλά και θεωρητικά πορίσματα:
η Ν.Δ. θα λέει «πόσο κακό είναι το ΠΑΣΟΚ που άνοιξε την υπόθεση της Βιστωνίδας», το ΠΑΣΟΚ «πόσο κακή είναι η Ν.Δ. που έκανε τις χρυσοφόρες ανταλλαγές», ο Συνασπισμός «πόσο κακός είναι ο δικομματισμός, που παράγει σκάνδαλα», το ΚΚΕ «πόσο κακός είναι ο καπιταλισμός, διότι στον σοσιαλισμό δεν υπάρχει ιδιοκτησία για να ανταλλάσσεται σκανδαλωδώς» (αλλά ούτε μονές και μοναχοί).

Κατόπιν με δεδομένη την οικονομική κρίση, ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές – εδώ έγιναν εκλογές πέρυσι διότι η οικονομία πήγαινε «καλά», δεν θα γίνουν τώρα που η οικονομία πάει άσχημα; Αν υπάρχουν αδικήματα θα παραγραφούν.

Ο κ. Εφραίμ, με την παραγραφή ανά χείρας, θα ζητήσει τη δικαίωση (σκάνδαλο ανταλλαγής δεν μπορεί να γίνει μόνο από ένα) και στο τέλος θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς με λιγότερα...

Π. Μανδραβέλης - Καθημερινή
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger