Home » » Προπαγάνδα και συγκάλυψη

Προπαγάνδα και συγκάλυψη

Από giorgis , Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008 | 5:30 μ.μ.


Το πρωί ο δημοσιογράφος του Mega Γ. Σαραντάκος μας πληροφόρησε –κάτι που το επιβεβαιώσαμε και εμείς μετά- ότι ο ηγούμενος Εφραίμ έχει προσλάβει μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στην διαφήμιση και επικοινωνία (σημειωτέον ότι η εταιρία αυτή είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία μεγάλου πολιτικού κόμματος και συνεπώς η παροχή υπηρεσιών της θα κοστίζει πολλά λεφτά).
Αποστολή της καμπάνιας που ανέλαβε η εταιρία είναι να δημιουργηθεί «ένα πανελλαδικό δίκτυο φίλων της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και του ηγουμένου της Εφραίμ».

Παράλληλα σήμερα εκκλησιαστικός συντάκτης που είναι χρόνια στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ έλεγε επί λέξει: «Ο Εφραίμ δεν πρόκειται να πάει ¨¨αδιάβαστος¨¨. Εχει στα χέρια του χαρτιά και ντοκουμέντα».

Αν αυτό συνδυαστεί και νε αυτό που έγραψε ο Γ. Κύρτσος (μην ξεχνάμε ότι είναι παράλληλα και υπάλληλος του Κοντομηνά κι αυτό έχει την σημασία του) ότι στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου δημιουργήθηκε «και μαύρο πολιτικό χρήμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ» μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα ότι ο Εφραίμ δεν θα δεχθεί να γίνει εξιλαστήριο θύμα για τις κυβερνητικές σκοπιμότητες.

Εκτός απ’ αυτό όμως, σημερινές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος «μαγειρεύει»-παζαρεύει δισέλιδη συνέντευξη του σε μεγάλη Κυριακάτικη εφημερίδα.

Μιλάμε ότι ερωτήσεις και απαντήσεις θα προέρχονται απ’ τον υπουργό προπαγάνδας.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες και πόσο χαμηλά μπορεί να πέσουν κάποιοι «λειτουργοί» των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger