Home » , » Υστερικές κραυγές

Υστερικές κραυγές

Από giorgis , Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008 | 2:52 μ.μ.


«Όσα κονδύλια κι αν δαπανήσουμε δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε την εθνική ζημιά που προκάλεσε η φωτογραφία της Ακρόπολης με ένα κρεμασμένο πανό», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ηρθε δηλαδή να προστεθεί κι αυτή στις υστερικές κραυγές όλων των αντιδραστικών τύπων που μιλάν για «βεβήλωση του ιερού βράχου».
Όταν φωτογραφιζόταν με φόντο την Ακρόπολη ένα τσουλάκι, διαφημίζοντας την πραμάτεια της, δεν είχε πρόβλημα. Τώρα διαπίστωσε «εθνική ζημιά».


Να παραθέσουμε και ένα εύστοχο σχολιάκι που έκανε ο Στάθης Σ, στην «Ελευθεροτυπία»: «Εγραφε προ ημερών η στήλη για τη συμβολιστική του Παρθενώνα ως μιας δήλωσης της Δημοκρατίας για την ισχύ και το αυτεξούσιο του λαού. Γι' αυτό κτίσθηκε. Συνεπώς τα πολιτικά συνθήματα πάνω στο σώμα της Ακρόπολης, όταν είναι υπέρ του ανθρώπου, στολίζουν το μνημείο και του περιποιούν τιμή. Μάλιστα είναι τέτοια η δυναμική και το φορτίο

του ιερού βράχου που από δήλωση της Δημοκρατίας μετουσιώνεται σε διαδήλωση υπέρ της Δημοκρατίας, όπως έγινε τις προάλλες, με τη φωτογραφία της Ακρόπολης να κάνει τον γύρο του κόσμου μιλώντας με τη φωνή της ελληνικής νεολαίας, αναμεταδίδοντας τα αιτήματά της διεθνώς».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:43 μ.μ.

Έκαναν την Ακρόπολη πόρνη πολυτελείας και τώρα θίγεται το εθνικό-πολιτιστικό τους φρόνημα! Υποκριτές και Φαρισαίοι…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/blog-post_7098.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger