Home » » Σχετικά με την διαδήλωση στην ΔΕΘ

Σχετικά με την διαδήλωση στην ΔΕΘ

Από giorgis , Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009 | 7:44 μ.μ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΚΟΠ

(ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ)



Η ΠΕΚΟΠ θεωρεί αναγκαίο, μετα από φήμες που περιέπεσαν στην αντίληψης της και την φέρνουν να υπαναχωρεί από την διακηρυγμένη θέση της σε σχέση με την διαδήλωση στην ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,τα έξης:

Το σωματείο μας από την αρχή του καλοκαιριού έχει καλέσει σωματεία και συλλογικότητες σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑ από την Καμάρα (6μμ) στην ΔΕΘ, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην αρχική ανακοίνωση μας αναφέρουμε καθαρά τα εξής:
«Δεν γινόμαστε ουρά των γραφειοκρατών που τα βρίσκουν διαρκώς με την εργοδοσία και το κράτος, μοιράζουν σαν "κόμματα εξουσίας" τα προνόμια της ταξικής συνεργασίας κι ενώ έχουν το θράσος να μιλούν στο όνομά μας, στο όνομα της εργατικής τάξης, μαχαιρώνουν πισώπλατα κάθε αγώνα μας. Ούτε θα χαριστούμε και σε κείνους που θέλουν μονίμως να μας καπελώνουν, να μετατρέπουν τους αγώνες σε ψήφους κι όταν ξεσπά ένας Δεκέμβρης πηγαίνουν από την αντίπερα όχθη του ποταμιού… Οι εργάτες πρέπει να βαδίσουν και να παλέψουν ενάντια στα αφεντικά και χωρίς τους ψεύτικους μεσολαβητές και καλοθελητές της κάθε γραφειοκρατίας. Η χειραφέτηση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας της εργατικής τάξης!»

Από αυτήν την αρχική μας θέση δεν έχουμε υπαναχωρήσει ούτε χιλιοστό.

Η ΠΕΚΟΠ επικαιροποιεί το κάλεσμα της με νέα μεγαλύτερη ένταση και επειγότητα
Την κρίση του συστήματος του κέρδους να την πληρώσουν οι ίδιοι οι κεφαλαιοκράτες, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι δουλέμποροι εργολάβοι κι όχι τα θύματα της απληστίας τους. Δεν ζητάμε ένα κομμάτι από τα κέρδη τους, ζητάμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ

Το Σάββατο όλοι στην Θεσσαλονίκη, όλοι στην Καμάρα.
Θα είμαστε εκεί για μια δυναμική και ανεξάρτητη από τους εργατοπατέρες ταξική διαδήλωση


ΠΕΚΟΠ 1-9-09


Aναχώρηση λεωφορείων από Μουσείο το Σάββατο πρωί στις 8.30
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger