Home » , » Aν θέλουμε την πιστεύουμε

Aν θέλουμε την πιστεύουμε

Από giorgis , Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009 | 3:14 μ.μ.

Όταν η προσπάθεια τρομολαγνείας που πήγε να δημιουργήσει η κυβέρνηση, για να της αποφέρει μικροκομματικά οφέλη και παρά την προσπάθεια ορισμένων ΜΜΕ («Αδέσμευτος Τύπος», «Απογευματινή», Αντένα», «Αλτερ») άρχισε να ξεφουσκώνει -είναι χαρακτηριστικό ότι τα «ενοχοποιητικά στοιχεία» που παρουσίαζαν ήταν τόσο ανίσχυρα που ούτε η εισαγγελέας διανοήθηκε να παραπέμψει τους συλληφθέντες «ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης»- στην ιστοσελίδα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη παρουσιάστηκε μια δήλωση της.

Δεν λέγε κάτι το ιδιαίτερο απλώς επαναλάμβανε αυτονόητα πράγματα για όποιον διαθέτει κοινή λογική.

Αμεσα τα ανακλαστικά του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ, Κουμουτσάκου. Θέλησε να παρουσιάσει την βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ ότι δίνει κάλυψη στους «τρομοκράτες» ζητώντας ταυτόχρονα απ’ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί στο αν ασπάζεται τις απόψεις τους στελέχους του.

Προβλέψιμη η εξέλιξη. Η Λ. Κατσέλη εξέδωσε ανακοίνωση που επικαλείται «άγνωστους χάκερ» που εισέβαλαν στον διαδικτυακό τόπο της και τοποθέτησαν το συγκεκριμένο κείμενο.

Εμείς πάντως αν θέλουμε την πιστεύουμε. Γιατί σίγουρα με την δημοσιότητα που είχε πάρει η δήλωση της στο indymedia και σε πάρα πολλά μπλογκ δεν θα άφηνε και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο την Ν.Δ να σπεκουλάρει παρουσιάζοντας το ΠΑΣΟΚ ότι «καλύπτει τους τρομοκράτες».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger