Home » , » Να σπάσουμε τα τείχη της σιωπής

Να σπάσουμε τα τείχη της σιωπής

Από giorgis , Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 | 6:43 μ.μ.

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ


Από το Μάη του 2008 διεξάγεται μέσα στη σιωπή μια ακόμα δίκη πολιτικών σκοπιμοτήτων, με κατασκευασμένα κατηγορητήρια και ψευδομάρτυρες, για την «υπόθεση ΕΛΑ». Μια ακόμη δίκη για την κρατική επιβολή και την εμπέδωση στην κοινωνία του Καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης, των τρομονόμων και των ειδικών δικαστηρίων, των βασανιστηρίων για την απόσπαση ομολογιών, της καταδίκης και των εξοντωτικών συνθηκών κράτησης σε ειδικά «λευκά» κελιά όσων βρέθηκαν στο στόχαστρο των ντόπιων εξουσιαστών και των ατλαντικών συμμάχων τους για τις υποθέσεις του ΕΛΑ και της ΕΟ17Ν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΙ

Αναρχική συλλογικότητα ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

______________

Είναι γεγονός ότι εδώ και μήνες που γίνετε το εφετείο για την υπόθεση του ΕΛΑ δεν υπάρχει καμιά δημοσιότητα από τα αστικά ΜΜΕ.

Το Πασοκικό κράτος χρησιμοποιώντας την «αντιτρομοκρατική» βρήκαν ένα άθλιο υποκείμενο την Σοφία Κυριακίδου και κατασκεύασε κατηγορίες για μια σειρά άτομα που ταλαιπωρήθηκαν και ορισμένα εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται στα δικαστήρια.

Τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στο Εφετείο που ασχολείται με την υπόθεση του ΕΛΑ μπορεί να τα πληροφορηθεί κάποιος από την ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger