Home » » Μας γυρνούν δεκαετίες πίσω

Μας γυρνούν δεκαετίες πίσω

Από giorgis , Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010 | 3:19 μ.μ.

Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας γυρνάει δεκαετίες πίσω. Η «μάχη για μια δίκαιη κοινωνία» που μας είπε ο Γ. Παπανδρέου είχε είδη τα γνωστά θύματα της που τα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος προπαγάνδας της κυβέρνησης Γ. Πεταλωτής.
Μισθωτοί και συνταξιούχοι οδηγούνται από κυβέρνηση-ΕΕ ολοταχώς στον Γολγοθά της εξαθλίωσης.

Φτερά έκανε –με έμμεσο τρόπο- ο 14ος μισθός, μπαράζ αυξήσεων των έμμεσων φόρων σχεδόν παντού –ποτά, τσιγάρα, καύσιμα-, αύξηση ΦΠΑ για όλα τα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης.
Μείωση μισθών και πάγωμα συντάξεων στο όνομα της «οικονομικής κρίσης» για να πληρώσει πάλι τα μάρμαρο τα λαϊκά στρώματα και να μπορεί η δράκα των πλουτοκρατών να κερδοσκοπεί ασύστολα.

Εργατικά δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα θυσιάζονται στον βωμό των καπιταλιστών των οποίων τις εντολές ακολουθεί τυφλά ο κυβερνητικός θίασος, με ένα και μοναδικό σκοπό. Όπως πληρώσαμε την ανάπτυξη τους έτσι να πληρώσουμε και την κρίση τους.

Το μαύρο μέτωπο αστικά κόμματα-ΕΕ-πλουτοκρατία μας κάνει ολομέτωπη επίθεση. Αν δεν αντισταθούμε μαζικά και δυναμικά στην επίθεση που δεχόμαστε από το στρατόπεδο του κεφαλαίου θα αρκεστούμε να μοιρολογάμε τα θύματα της τάξης μας.

Υ.Γ Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά πρέπει να το επισημάνουμε. Δεν ακούσαμε λέξη από τον Γ. Πεταλωτή για μείωση των κρατικών επιδοτήσεων που παίρνουν τα πολιτικά κόμματα, όπως και τα κονδύλια που διατίθενται από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές οργανώσεις. Οσο το ότι δεν έγινε η παραμικρή αναφορά για την φορολόγηση της αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας ήταν κάτι το εντελώς αναμενόμενο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger