Home » , » Πέρα από τα αστυνομικά σενάρια

Πέρα από τα αστυνομικά σενάρια

Από giorgis , Τρίτη 30 Μαρτίου 2010 | 6:21 μ.μ.

Εμείς κάποιες σκέψεις διατυπώσαμε από την πρώτη στιγμή για το ποιοι μπορούσαν να είχαν τοποθετήσει την βόμβα στα κάτω Πατήσια που είχε σαν αποτέλεσμα να διαμελιστεί ένα Αφγανό παιδάκι 15 χρονών και να τραυματιστεί σοβαρά η 11χρονη αδελφούλα του. «"Μυρίζει" ρατσιστική-φασιστική ενέργεια», τιτλοφορούσαμε την συγκεκριμένη ανάλυση.

Ακολούθησε και η ανακοίνωση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» η οποία τόνιζε ότι «Δηλώνουμε ξεκάθαρα ευθύς εξ αρχής ότι η Συνωμοσία Πύρινων της Φωτιάς δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν».
Για τα ασφαλίτικα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια όμως η αξιοπιστία των λεγομένων των μπάτσων θεωρείτε δεδομένη.

Σήμερα η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου δέχτηκε κάποιο e-mail που υπογράφετε από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» και αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη της βόμβας την Κυριακή το βράδυ, στα Πατήσια. Εντελώς κυνικά, για τον θάνατο του 15χρονου παιδιού αναφέρουν: «ούτε και θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός καθός είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά».

Δεν θα μπούμε φυσικά σε αστυνομικά σενάρια να ισχυριστούμε αν είναι γνήσια ή όχι η προκήρυξη.

Δεν προσπερνούμε όμως την άποψη που διατύπωσαν οι Πυρήνες της Φωτιάς στην τελευταία τους παρέμβαση: «εάν πρόκειται πράγματι για "τυφλό" χτύπημα τότε είναι συγκεκριμένος ο χώρος που βρίσκεται εκ δεξιών του κράτους και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους πρακτικές (Piazza Fontana, Ιταλία , εκρηκτικός μηχανισμός από παρακρατικούς ακροδεξιούς) κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κοινωνικής έντασης».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger