Home » » Υποτιμούν την νοημοσύνη μας

Υποτιμούν την νοημοσύνη μας

Από giorgis , Σάββατο 8 Μαΐου 2010 | 6:18 μ.μ.


Καλύτερος σχολιασμός για την δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο το «Πρώτο Θέμα» απ’ τα όσα λέει ο Στάθης της «Ελευθεροτυπίας» στην εικόνα που παραθέτουμε δεν μπορεί να υπάρξει.

Εμείς απλώς να επαναλάβουμε τα … γνωστά.
Διατεταγμένη και πληρωμένη υπηρεσία απ’ την οικονομική ολιγαρχία προσφέρουν όλοι αυτοί προσπαθώντας να κατασκευάσουν μια εικονική πραγματικότητα. Η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας αργά ή γρήγορα θα φέρει κοινωνικές εξεγέρσεις με απρόβλεπτες συνέπειες για το πολιτικό σύστημα.

Για να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που μόνο και στην σκέψη του τρομοκρατούνται οι αστοί, από τους πρώτους που επιστρατεύουν είναι δημοσιοκάφροι και λοιποί κατασκευαστές πλαστών ειδήσεων.
Και απ’ τα πρώτα βιολιά που παίζουν αυτό τον σκοπό στην ορχήστρα της παραπληροφόρησης είναι οι ιδιοκτήτες των εταιριών δημοσκοπήσεων, φυσικά με το αζημίωτο.

Είναι όμως και πρόκληση να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοια δημοσιεύματα ειδικά αυτές τις μέρες που όλη η Ελλάδα έχει γνωρίσει τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που υπήρξαν από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger