Home » » Απ' τις παπαριές του Τσοχατζόπουλου στις χαζομάρες του Κουρή

Απ' τις παπαριές του Τσοχατζόπουλου στις χαζομάρες του Κουρή

Από giorgis , Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 | 1:31 μ.μ.

Στριμωγμένος πανταχόθεν ο Ακης Τσοχατζόπουλος –είναι κι αυτός ένα θύμα της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού που έχει τίτλο «κάθαρση και διαφάνεια» - είπε χτες κάτι ασυνάρτητες παπαριές.

Τις πήρε ο Κουρής και τις έκανε πρωτοσέλιδο. (Οχι ότι δεν έχει κάνει τις κουτσουκέλες του κι ο Τσοχατζόπουλος. Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκτός των άλλων ότι: "Δύο ακόμα offshore εταιρείες ελέγχονται από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπ. Οικονομικών καθώς εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ακινήτων, τα οποία περιήλθαν στην κυριότητα του πρώην βουλευτή και υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι ελεγκτές φέρεται να έχουν βρει άλλα 15 ακίνητα των οποίων τα συμβόλαια αγοράς είναι μετά το 1998 και ελέγχεται ο τρόπος απόκτησής τους").
Αυτή την στιγμή, όμως, ο Τσοχατζόπουλος και οι υπόλοιποι που βγαίνουν στον αφρό  είναι αναλώσιμα θύματα και τους λόγους τους έχουμε παραθέσει).

Δεν θα ασχολούμαστε με τις χαζομάρες που γράφει η φυλλάδα του Κουρή αλλά το εξώφυλλο της «Αυριανής» μας θύμισε άλλο ένα έγκλημα του «λευκού κολάρου», απ’ αυτά που μένουν πάντοτε ατιμώρητα και μιλάμε για την αυτοκτονία ενός εφοριακού στο Λαγονήσι που έχει άμεση σχέση με τον βίο και την πολιτεία του Κεφαλλονίτη εκδότη-καναλάρχη.

Σας παραπέμπουμε στην ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε για να θυμηθούμε άλλη μια αυτοκτονία-δολοφονία που είδε ελάχιστα το φως της δημοσιότητας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2010 στις 10:15 π.μ.

Ακόμα δεν πήγε να πνιγεί ο ωραίος Μπρούμελ, στα νερά του ΘερμαΪκού; τι περιμένει; Και θα γινόταν παραλίγο πρωθυπουργός! Και έχει το θράσος να κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας; και να υποστηρίζει τον εαυτό του και ότι δεν έκανε τίποτα; Απέλιπε από αυτή τη χώρα η ανδρεία, που κάποτε την είχαν ακόμα και οι μικροαπατεώνες. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Άκη! Φτου, και λερώνω το στόμα μου ακόμα και αναφέροντας το όνομά του! Όσο για τον Κουρή, άλλο σπουδαίο όνομα! Όπου κι αν στρέψω τα μάτια μου, δεξιά ή αριστερά, η μπόχα με ζαλίζει, θα έλεγε ο Σεφέρης. Από δεξιά το περιμέναμε και το περιμένουμε, θα μου πείτε γιατί αυτό είναι το φρόνημα "κέρδος και άσε τον κόσμο να κουρεύεται". Αλλά από αριστερά τόση μπόχα, σου έρχεται κατακέφαλα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger