Home » , » Προαπαιτούμενο η επιστροφή των πλοίων

Προαπαιτούμενο η επιστροφή των πλοίων

Από giorgis , Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 | 7:50 μ.μ.

Από "ΚΟΝΤΡΑ"

Η σιωνιστική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, ότι θα απελάσει όλους τους εθελοντές και τα πληρώματα του Στόλου της Ελευθερίας, χωρίς να τους περάσει από δίκη και χωρίς οι ίδιοι να έχουν υπογράψει καμιά δήλωση.

Είναι φανερό, ότι μετά το έγκλημα που συντελέστηκε τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας και τη διεθνή καταγραυγή που ξεσηκώθηκε, το σιωνιστικό καθεστώς θέλει να κλείσει το θέμα. Να φύγουν οι αιχμάλωτοι από το Ισραήλ και να ξεχαστεί σιγά-σιγά το θέμα.

Η ελληνική κυβέρνηση, που παρέδωσε ουσιαστικά δυο πλοία με ελληνική σημαία και δεκάδες Ελληνες πολίτες στους Σιωνιστές, χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι της για να τους προστατεύσει, ετοιμάζεται να στείλει αεροπλάνο για να παραλάβει τους Ελληνες που θα απελαθούν. Θέλει να κάνει εκ των υστέρων επίδειξη ευαισθησίας και ενδιαφέροντος.

Ομως, οι περίπου 700 εθελοντές που επέβαιναν στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας δεν πήγαν με τη θέλησή τους στο Ισραήλ. Αιχμαλωτίστηκαν και σύρθηκαν βιαίως μετά από πειρατική κατάληψη των σκαφών τους σε διεθνή χωρικά ύδατα, 80 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές του Ισραήλ. Οι άνθρωποι αυτοί δε μπορούν να φύγουν χωρίς τα πλοία τους.

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πλοίο, αυτό αγοράστηκε με το υστέρημα του ελληνικού λαού, που συγκεντρώθηκε από την Πρωτοβουλία «ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ». Φορτώθηκαν με προκατασκευασμένα σπίτια, μονάδες αφαλάτωσης, αναπηρικά καροτσάκια, φάρμακα και σχολικά είδη που δωρήθηκαν όχι μόνο από Ελληνες αλλά και από εργαζόμενους πολλών ακόμη ευρωπαϊκών χωρών.

Τα πλοία και το φορτίο τους δεν πρέπει να αφεθούν στα χέρια του ελληνικού κράτους. Τα πλοία πρέπει να επιστραφούν σ’ αυτούς που τα αγόρασαν και το φορτίο τους να μεταφερθεί στον προορισμό του, τη Λωρίδα της Γάζας.

Η επιστροφή των πλοίων είναι προαπαιτούμενο, είναι το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Και πρέπει να γίνει άμεσα και όχι μέσα από νομικίστικες διαδικασίες χωρίς ορίζοντα λήξης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger