Home » , » Δύσκολοι καιροί για κολαούζους του Μνημονίου ….

Δύσκολοι καιροί για κολαούζους του Μνημονίου ….

Από giorgis , Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010 | 1:07 μ.μ.

Ότι περνούν «δύσκολα» αυτό το καλοκαίρι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο, το ομολογούν οι πάντες, αλλά και το φιλοξενούν παραπολιτικά δημοσιεύματα εφημερίδων.

«Αποφεύγουν να κυκλοφορούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για να μην τους πάρει ο κόσμος με τα μπουκάλια» έγραφε το «Ποντίκι» ενώ ο «Δρόμος της Αριστεράς» συμπλήρωνε: «Πληθαίνουν τα περιστατικά κραξίματος υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπου παραβρεθούν. Σε παραλίες (π.χ Κίμωλος-Βενιζέλος) σε ταβέρνες και εστιατόρια Λοβέρδος και Κουτρουμάνης) μόλις πέσει το πρώτο σχόλιο-κραξιμο (π.χ "έχετε γίνει όλοι ζώα από το πάχος, φάγατε-φάγατε" κ.λ.π) και όλοι η πλαζ ή ολόκληρη η ταβέρνα εν χωρό κοροϊδεύει και φωνάζει. Δύσκολοι καιροί για κολαούζους του Μνημονίου ….».

Αναφέρουμε τα παραπάνω γιατί μόλις μας ήρθε ένα μαιηλ για χοντρή καζούρα που έπαθε σήμερα βουλευτής Αθήνας σε παραλία της Αττικής.
Επειδή όμως δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε αποφεύγουμε να το δημοσιεύσουμε. (Ρε παιδιά κινητά τηλ. έχετε. Σε τέτοιες περιπτώσεις τραβήξτε κάποια φωτογραφία ή ένα βίντεο και στείλτε το για να μπορεί να βάλουμε την είδηση στο μπλογκ.
Διαφορετικά τίθεται και ζήτημα αξιοπιστίας του μπλογκ μας αν δημοσιεύσουμε κάτι που δεν μπορούμε να αποδείξουμε).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger