Home » » Μας δουλεύουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα

Από giorgis , Τρίτη 20 Ιουλίου 2010 | 9:29 μ.μ.

Αρχισε ο Σόμπολος λέγοντας για το «λειτούργημα που επιτελούν οι δημοσιογράφοι και αποκαλύπτουν τα πάντα» και συνέχισε ο Παυλόπουλος με τον Χατζηνικολάου μιλώντας «για τα σκάνδαλα που αποκαλύφτηκαν απ’ την δημοσιογραφική έρευνα».

Εδώ είναι που λένε μας δουλεύουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα. Λέτε και ζούμε σε άλλη χώρα. Πέρα από το ότι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον καπιταλισμό είναι «διαυγή και σύννομα» και αυτά ακόμα που έγιναν στην ζούλα αν βγήκαν στον αφρό οφείλεται σε άλλου λόγους. Και αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι εθνοπατέρες.

«Μέχρι τώρα, όλα τα σκάνδαλα, και το σκάνδαλο της Siemens και το σκάνδαλο για τα υποβρύχια και το σκάνδαλο για τα ορθοπεδικά και το σκάνδαλο για τις Mercedes Benz, όλα έχουν αποκαλυφθεί με πρωτοβουλίες κυβερνήσεων, δικαιοσύνης και ανεξάρτητων ελεγκτικών αρχών άλλων χωρών.

Ούτε ένα σκάνδαλο, ούτε ένας δεν έχει καθίσει στο σκαμνί –πολιτικός ή υψηλά ιστάμενος κρατικός αξιωματούχος- με πρωτοβουλία ελληνικής κυβέρνησης ή της ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι το πολιτικό πρόβλημα», δήλωνε στο κεντρικό δελτίο του Mega στις 27 Μαϊου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Κι αν τυχόν συμβεί και σε κάποιο σκάνδαλο να βάλουν την πένα ή το μαρκούτσι τους οι δημοσιοκάφροι για να ρθει στον αφρό τότε το πολιτικό σύστημα αναλαμβάνει να το θάψει ενώ οι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» κάνουν μόκο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Να τι δήλωσε χαρακτηριστικά χτες στον ρ/σ ΑΘΗΝΑ 9,84 ο βουλευτής της Ν. Δ Ευριπίδης Σπυλιανίδης για το βατοπέδι: «Ολα αυτά είναι θέατρο του παραλόγου. Εχουν παραγραφεί τα αδικήματα, κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Και για να μην ξεχνιόμαστε να επαναλάβουμε ότι και γι’ αυτά τα σκάνδαλα που αποκαλύφτηκαν στο εξωτερικό, φρόντισε το ντόπιο αστικό σκηνικό να μην την πληρώσει κανένα λαδιάρικο γατόνι, αφού όλοι αυτοί «παιδιά του συστήματος»

Αλήθεια δίνουν την αίσθηση οι δημοσιοκάφροι, μετά την τύχη που είχε ο Σ. Γκιόλιας ότι έχουν πανικοβληθεί και θέλουν να παραστήσουν τα «καλά παιδιά»;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2010 στις 12:34 μ.μ.

MAS ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΕ Κ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger