Home » » Για ένα πιάτο φαϊ

Για ένα πιάτο φαϊ

Από giorgis , Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 | 5:45 π.μ.

«Την ώρα της δουλειάς έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος διανομέας πρόχειρου φαγητού, στο Βόλο. Πρόκειται για τον Βασίλη Καραμήτρο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, προχτές το απόγευμα, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε και με το οποίο πήγαινε να παραδώσει παραγγελία, συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο».

Η παραπάνω είδηση είναι στα «ψιλά» καθημερινής σημερινής εφημερίδας.

Για τα «παιδιά με τα παπάκια» -που τώρα πια δεν είναι «παιδιά» και θεωρείται «τυχερός» όποιος μπορεί να βρει τέτοια δουλειά σε μαγαζί που είναι σε «πόστο»- έχουμε γράψει αρκετές φορές. Ελαχε πριν πολλούς μήνες αναγνώστης του μπλογκ μας να μας κάνει κοινωνούς, με ένα e-mail που μας είχε στείλει για όλους αυτούς του εργάτες που αναγκάζονται να βιώνουν έναν εργασιακό μεσαίωνα πολλές φορές και με τραγικά γ’ αυτούς αποτελέσματα.
Αντι για οποιοδήποτε σχόλιο παραπέμπουμε στην ανάρτηση στην οποία αναφερθήκαμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2010 στις 2:38 μ.μ.

Θλιβερό...:(

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2010 στις 10:10 μ.μ.

Πριν από 5 χρόνια ένα βράδυ που παραγγείλαμε απ' έξω και ήρθε το "παιδί" με την παραγγελία έπαθα κι εγώ το πρώτο σοκ. Ο άνθρωπος πρέπει να ήταν πάνω από εξήντα. Μιλώντας με σχετικούς στον κλάδο συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι όλα γύρω μας είναι μια αλυσίδα.
Τραγική η απώλεια του ανθρώπου που αναφέρετε όπως κι όλων των εργαζομένων στα εργατικά ατυχήματα.
Θυμάμαι και όσα έγιναν με τους αλλοδαπούς εργάτες οι οποίοι δούλευαν με κατάμαυρα λεφτά στην κατασκευή των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger