Home » » Γιώργο θα φύγεις νύχτα...

Γιώργο θα φύγεις νύχτα...

Από ciaoant1 , Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 | 10:04 π.μ.

http://3.bp.blogspot.com/_Zg5jWVSGvoc/TFfIq38WMvI/AAAAAAAAMKs/fl6VVVb_6RA/s1600/%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg
Δε την είδα τη συνέντευξη, λόγω έλλειψης χρόνου. Τη φανταζόμουν στημένη (μόνος του "έπαιζε μπάλα'" ο Γιωργάκης), και απ' ότι καταλαβαίνω από αντιδράσεις κόσμου, ήταν [και] αυτό.
Επίσης, τη φανταζόμουν με το Γιωργάκη να λέει τα γνωστά, με τη βοήθεια των μεγαλοδημοσιογράφων, ότι δηλαδή, "μας έσωσε από τη χρεωκοπία", "οι θυσίες ήταν απαραίτητες", "για το καλό της πατρίδας ρημάζω το λαό και τα δίνω στους τραπεζίτες και τους βιομήχανους", μπλα, μπλα, μπλα. Και απ' ότι κατάλαβα, ήταν [και] αυτό.

Αυτό που δε φανταζόμουν είναι πως λόγω της γνωστής του ηλιθιότητας ως άτομο, ο Γιωργάκης θα ξεφτιλιζόταν στα μάτια όλου του λαού. Διότι, απ' ότι κατάλαβα, αυτό έγινε. Είναι γνωστό βέβαια πως είναι δεν είναι απλά ένας καπιταλιστής, είναι ένας χαζός καπιταλιστής πολιτικός, που απλά λέγεται Παπανδρέου. Αυτό όμως, ειδικά σε μια κρίσιμη στιγμή, λειτουργεί πολύ αρνητικά, διότι εξαγριώνει τον κόσμο, που όχι μόνο βλέπει ότι ρημάζεται, αλλά ρημάζεται και από κάποιο άθλιο ανθρωπάκι που δε ξέρει καλά-καλά τι να πει, ακόμα και σε μια στημένη συνέντευξη, όπως ο Παπανδρέου. Και αυτό "πονάει" ακόμα πιο πολύ...Περισσότερα ίσως να γράψω αργότερα, όταν δω τη συνέντευξη σε μαγνητοσκόπηση.


«Στις σχέσεις ανάμεσα σε μια αδύνατη κυβέρνηση κι έναν εξεγερμένο λαό, αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που κάθε βήμα της εξουσίας εξαγριώνει τις μάζες και κάθε άρνησή της να δράσει τους προκαλεί την περιφρόνηση».

Ο λαός βέβαια δεν είναι εξεγερμένος (ακόμα), αλλά ας πούμε πως "είναι στα σπάργανα"...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 μ.μ.

http://respentza.blogspot.com/2010/10/blog-post_4223.html

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2010 στις 12:13 μ.μ.

Τρέμουν. Σαρώστε τους!

Διλήμματα. Απειλές. Καταστροφολογία. Κινδυνολογία. Πατριδοκαπηλεία. Σενάρια αποσταθεροποίησης!

Λόγος δημαγωγικός, πολιτικάντικος, λόγος αυτόκλητα «σωτηριολογικός» και ως εκ τούτου βαθύτατα λαϊκιστικός. Με μια λέξη: Χρεοκοπημένος.

Είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Σγουρό... «παίζει παιχνίδια»! Αστειότητες.

Είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Τατούλη, θα του θέσει εμπόδια να πάρει μέτρα για να πληρώσουν... οι πλούσιοι! Αστειότητες.

Είπε ότι ο Καραμανλής τον... παραπλάνησε προεκλογικά για το ύψος του ελλείμματος. Οτι γι' αυτό «αναγκάστηκε» να κόψει τους μισθούς, να κόψει τις συντάξεις, να κόψει τα δώρα, να αυξήσει τα όρια των απολύσεων. Επειδή τον παραπλάνησε ο Καραμανλής! Αστειότητες.

Ζήτησε δήλωση ευθανασίας του λαού προς τις «αγορές» και το ΔΝΤ, προσπάθησε να τρομοκρατήσει για να την αποσπάσει. Πώς; Κραδαίνοντας ως απειλή τις... εκλογές! Απείλησε, δηλαδή, με ό,τι υποτίθεται πως είναι το αγλάισμα της δημοκρατίας τους!

Ο Παπανδρέου - ο προϊστάμενος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε» - ως εκπρόσωπος όλου του αστικού πολιτικού συστήματος, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την αλήθεια της εικόνας του:

Τόσο οι του μνημονιακού, όσο και οι του ανέξοδα «αντιμνημονιακού» τόξου, τρέμουν. Τρέμουν τη μετατροπή της λαϊκής οργής σε δύναμη ανατροπής.

Σαρώστε τους!
RIZOSPASTIS

26 Οκτωβρίου 2010 στις 2:50 μ.μ.

Μην κάνει το λάθος φίλε Γιώργη να σπαταλήσεις 2 ώρες για το τίποτα βλέποντας την παραπάνω ιλαροτραγωδία...

Από τις κορυφαίες ατάκες πάντως ήταν το... "Δεν ζητάω επευφημίες και χειροκροτήματα για ό,τι έχω κάνει"...

Και με το παραπάνω νομίζω ότι επιβεβαιώνεται το μεσαίο τμήμα του σχολιασμού σου...

www.aksioprepeiakantoxh.com

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2010 στις 10:14 μ.μ.

giorgis by night..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger