ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Από giorgis , Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 | 1:30 μ.μ.

44 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟ 2011. ΤΑ 76 ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2015. ΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

 Προϋπολογισμός βαρβαρότητας! Ο κυβερνητικός κανιβαλισμός σε βάρος των εργαζομένων και των αδύναμων κλιμακώνεται. Κοινή συνισταμένη όλων των αναλυτών είναι ότι ενώ τα μέτρα σε βάρος του λαού θα διευρυνθούν και θα βαθύνουν η χρεοκοπία θα επέλθει. Τα τελευταία ψήγματα κοινωνικής ανταποδοτικότητας εξαϋλώνονται. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν όλοι οι φόροι και τα έσοδα θα είναι 52.9 δις. και η εξυπηρέτηση του χρέους 44 δις. ή 83% όλων των εσόδων!

Τα χειρότερα έπονται… Η εξυπηρέτηση του χρέους ανοδικά κινούμενη θα φτάσει το 2015  σύμφωνα με το ΔΝΤ τα 76 δις. και το δημόσιο χρέος αντί να μειωθεί    -σύμφωνα με την αναθεώρηση-  το 170%. Χρεοκοπούν τους εργαζόμενους και το σύνολο της οικονομίας για να εισπράξουν οι τοκογλύφοι και να επιβάλουν το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη οι Γερμανοί καπιταλιστές. Το εργατικό κίνημα πρέπει να βάλει στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων του: Δεν αναγνωρίζουμε το επαχθές χρέος, απαιτούμε άμεση στάση πληρωμών στους τοκογλύφους. Από αυτό εξαρτάται η σωτηρία μας! Αν δεν πληρώσουμε θα έχουμε πλεόνασμα και κανέναν τοκογλύφο ανάγκη. Όποιοι δεν παίρνουν θέση και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν στηρίζουν αντικειμενικά τη δωσίλογη κυβέρνηση που πρέπει άμεσα να ανατραπεί…

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger