Home » » Καλές φάσεις

Καλές φάσεις

Από giorgis , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 | 10:14 μ.μ.

Την ενέργεια του Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με την στάση του απέναντι στα διόδια την σχολιάσαμε εδώ και δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το ότι απολαμβάνουμε τον δήμαρχο Στυλίδας κάποιες φορές που έρχεται σε αντιπαράθεση με τους δημοσιοκάφρους.
Οπως, ας πούμε, πολύ χαρήκαμε που χαρακτήρισε κατάμουτρα «γελοίο» τον Βασίλη Χιώτη –είναι ο γνωστός δημοσιοκάφρος που είχε στραφεί δικαστικά εναντίον μπλόγκερς- χωρίς κανένα αποτέλεσμα φυσικά. (Δείτε το βίντεο)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2011 στις 10:20 μ.μ.

Ηταν τέτοιας ευπρέπειας, κοσμιότητας και κομψότητας η συμπεριφορά των κ.κ. Λυριτζή και Οικονόμου χτες προς τον δήμαρχο Στυλίδας Απ. Γκλέτσο, που ελπίζουμε να μην περάσει απαρατήρητη από τους εργολάβους των εθνικών οδών.
Προτείνουμε στον τηλεοπτικό «Σκάι» να προμηθεύσει όλες τις εταιρείες εργολάβων με φωτογραφίες των συντελεστών της πρωινής ζώνης του, οι οποίοι με τη σειρά τους να τις αναρτήσουν στα γκισέ των διοδίων, με την αυστηρή εντολή προς τους υπαλλήλους που αναγκάζονται να εισπράττουν τα «λύτρα» από τους εποχούμενους, όταν αναγνωρίζουν τους δυο κυρίους, να τους αφήνουν και μόνο αυτούς (άντε και τους κ.κ. Μανδραβέλη - Πρετεντέρη) να διέρχονται ελευθέρως.

Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου 2011 στις 4:47 μ.μ.

http://redship.wordpress.com/2011/01/14/%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου 2011 στις 9:41 μ.μ.

καλό θα ήταν κάθε δημοσιογράφος να γνωρίζει το θέμα παράπλευρα και εξηγούμε:ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, την εθνική, όσο για τα διόδια αθήνα θεσσαλονίκη ήταν 26,00 δεν γνωρίζω άλλο ευρωπαίο πολίτη να τα πληρώνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger