Home » » Κλιμακώνεται η λαϊκή αντιβία στην Κερατέα

Κλιμακώνεται η λαϊκή αντιβία στην Κερατέα

Από giorgis , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 | 9:47 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Σκάι, μας δείχνει τα αποτελέσματα της καταδρομικής επιχείρησης που εξαπέλυσαν χτες οι κάτοικοι της περιοχής με στόχο της αστυνομικές δυνάμεις κατοχής που βρίσκονται στην Κερατέα.

Ενδιαφέρον έχουν και τα λεγόμενα του πρώην δημάρχου Κερατέας Σ. Ιατρού για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2011 στις 10:02 μ.μ.

http://edo-provokatoras.blogspot.com/2011/03/video_607.html

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2011 στις 10:46 μ.μ.

Μαύρα σύννεφα πάλι στην Κερατέα

Το φόβο του πως «κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανοίξουν μνήματα» εξέφρασε σε λίγους κατοίκους της περιοχής, χθες το πρωί, ο επικεφαλής διοικητής βάρδιας των δυνάμεων ΜΑΤ στη λεωφόρο Λαυρίου.

Λίγο νωρίτερα, γύρω στις 11.30, μαύρα σύννεφα καπνού υψώνονταν για ακόμη μία φορά στην περιοχή της Κερατέας.

Ομάδα περίπου 60 ατόμων επετίθεντο στις σταθμευμένες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να πυρποληθεί ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας, ένα αστυνομικό βαν και ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα που είχαν στήσει εκεί οι αστυνομικοί.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα γιαούρτια στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμος Λαυρεωτικής εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο αποκαλεί τα περί ΣΥΡΙΖΑ «παραμύθια» και πως ο «αγώνας της Κερατέας είναι χωρίς κομματικές εξαρτήσεις».

Επίσης, «η καρέκλα που δήθεν τραυμάτισε τον κ. Πάγκαλο πετάχτηκε από τη βεράντα πάνω από την ταβέρνα προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους, από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, μέλους του συνδυασμού της συζύγου του κ. Πάγκαλου».
ΑΛ.ΚΥΡ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger