Home » , » Ανταπόδοση φιλοφρονήσεων Καρανίκα σε Γεωργιάδη

Ανταπόδοση φιλοφρονήσεων Καρανίκα σε Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 | 7:24 μ.μ.


Θυμάστε πριν λίγο καιρό που ο Αδωνης Γεωργιάδης  ομολογούσε ότι ο ίδιος ήταν λάθος για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης -μπάφο την χαρακτήριζε στο παρελθόν- και έδινε τα εύσημα του για την στάση που είχε κρατήσει ο Νίκος Καρανίκας για το ίδιο θέμα; 

"Πρέπει να αναγνωρίσουμε την θετική συμβολή του κ. Καρανίκα", είχε πει επί λέξη. (Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν ήταν μόνο ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. που τότε έριχνε τις βολές του στον Καρανίκα. Παρόμοιες θέσεις είχαν εκφράσει πλήθος στελεχών της Ν.Δ. με τον βασιλιά των face news, βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος Γιάννη Λοβέρδο να απαιτεί από τον Τσίπρα "να πετάξει με τις κλωτσιές" τον Καρανίκα από το κόμμα γιατί "αν μαστουρώνει με μπάφο, πρέπει να πάει σπίτι του και όχι να βρίσκεται στο Μαξίμου"! (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση στην οποία υπάρχει και το σχετικό βίντεο)

Ποιος είναι ο κ. Καρανίκας;  

Κάποιος αναιδής και παντελώς αμόρφωτος τύπος, ο οποίος παρουσιαζόταν σαν σύμβουλος επί του στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν κάνουμε αυτή την αναφορά είναι γιατί τέτοιες "προσωπικότητες" είχαν καταστεί πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής.
«Τη σημερινή πραγματικότητα τη σηματοδοτεί ο Νίκος Καρανίκας. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, δηλαδή το άμεσο περιβάλλον του που βρίσκεται πάνω από υπουργούς και υπερυπουργούς, αυτοί είναι υπάλληλοι των Βρυξελλών, έχει τεράστια δύναμη. Η κουλτούρα του ήταν η κ. Μενεγάκη και αυτήν υποστήριξε ευθαρσώς. 
Πού είναι το κακό; Κατά την άποψή μου πουθενά. Η κουλτούρα της κ. Μενεγάκη, διά του συμβούλου του κ. Τσίπρα, βρίσκεται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Και ίσως έτσι να εξηγείται και το μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ», έγραφε ο Περικλής Κοροβέσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Οι "Καρανίκες" σήμερα της Ν.Δ., αφθονούν, αλλά ας μην κάνουμε συγκεκριμένες αναφορές γιατί θα παραλείψουμε πολλούς/ες ...

Ερέθισμα γι' αυτή μας την ανάρτηση, η ανάγκη που αισθάνθηκε ο Καρανίκας να ανταποδώσει τα εύσημα που είχε λάβει από τον  Άδωνη Γεωργιάδη, Μας γράφει λοιπόν ότι ο "κύριος Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός μέλος της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή αποδέχεται δημόσια τα λάθη και παίρνει θέση. Αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι ευκαιρία για μπούλινγκ ακόμα και όταν είναι αντίπαλος". (Εφαγε το αναμενόμενο κράξιμο και απέσυρε την ανάρτησή του).

Α, και να μην ξεχάσουμε: Το νεοδημοκρατικό στέλεχος που σύμφωνα με τον Κατανίκα είναι "παράδειγμα προς μίμηση" είναι ένας παραληρηματικός αντικομμουνιστής τύπος, που ανάμεσα στα άλλα είχε χαρακτηρίσει τον αρχηγό του "διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι". Τόμπολα!  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger