Home » , , » Είστε σίγουροι ότι δεν μας κυβερνάει μια μαφιόζικη συμμορία;

Είστε σίγουροι ότι δεν μας κυβερνάει μια μαφιόζικη συμμορία;

Από giorgis , Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 | 4:24 μ.μ.

 
Ο ανεκδιήγητος (και «εξευτελιστέος» σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό Λαζόπουλου) Πάγκαλος, έχει ένα ταλέντο. Να λέει τις πιο απίθανες ανοησίες και τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα.

O Πάγκαλος, λοιπόν, μιλώντας στην Τούρκικη εφημερίδα Hürriyet είχε τονίσει, «οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι' αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού». 
Είχαμε δημοσιεύσει σχολιασμό της άθλιας αυτής δήλωσης του, ενώ ο αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστικής κυβέρνησης εισέπραξε ορυμαγδό επικριτικών σχολίων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 


Στην σχετική μας ανάρτηση καταλήγαμε: «Αργά χτες το βράδυ ο Θ. Πάγκαλος έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι έκανε τις δηλώσεις που του αποδίδει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Θα το παρακολουθήσουμε το θέμα και θα επανέλθουμε, γιατί θα είναι εντυπωσιακό να γράφτηκαν τέτοια μυθεύματα από ένα έντυπο που θεωρείται έγκυρο στην χώρα του, ενώ ο Πάγκαλος μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τις φαντασιώσεις του σαν πραγματικότητα».

Και σήμερα επιβεβαιωθήκαμε αφού η φυλλάδα «Ελεύθερος Τύπος» -για τους δικούς του λόγους, δημοσιεύει την αλήθεια. Μάλιστα στην ιστοσελίδα του έχει το επίμαχο σημείο των δηλώσεων του Πάγκαλου (το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ).

Και έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη η φυλλάδα γράφει: «Μετά την τελευταία προκλητική και προσβλητική για όλους τους Ελληνες συμπεριφορά του, όμως, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ακόμα στη θέση του, αλλά να έχει ήδη απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι από τη διατήρηση του κ. Πάγκαλου στο κυβερνητικό σχήμα γίνεται φανερό πως ο Γ. Παπανδρέου δεν είναι σε θέση να διώξει, αλλά ούτε να συνετίσει, τον αντιπρόεδρό του, ο οποίος εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο προσωπικά, αλλά και τη χώρα του».

Εδώ όμως μπαίνει ένα άλλο ζήτημα και πολύ ουσιαστικό μάλιστα. Ακόμα και αν ο Παπανδρέου εκτιμήσει ότι τα λεγόμενα και οι ενέργειες του αντιπροέδρου της κυβέρνησής του κάνουν ζημιά στην δημόσια εικόνα στο κυβερνών κόμμα, μπορεί να πετάξει στα αζήτητα τον Θ. Πάγκαλο; Και δεν αναφερόμαστε κύρια στον εκρηκτικό του χαρακτήρα αλλά στο ότι πιθανόν να ισχύουν δημοσιεύματα που φέρουν τον αντιπρόεδρο να απειλεί τον Παπανδρέου ότι αν το απομακρύνει απ’ το πόστο του «Θα τα πει όλα». Τον εκβιάζει δηλαδή ανοιχτά. Αν με «αδειάσεις θα ανοίξω το στόμα μου» και ποιος ξέρει τι χαρτιά και ντοκουμέντα σε βάρος του κατά τύποις πρωθυπουργού κρατάει ο Πάγκαλος.

Τώρα θα πείτε ότι αυτές οι αντιδράσεις σημειώνονται μόνο μέσα σε μαφιόζικες συμμορίες και όχι ανάμεσα σε στελέχη μια κυβέρνησης. Δίκαιο θα έχετε αλλά …. είστε σίγουροι ότι δεν μας κυβερνάει μια μαφιόζικη συμμορία;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Απριλίου 2011 στις 4:47 μ.μ.

α ρε αντιπρόεδρε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger