Home » , » Κυβέρνηση Αλ Καπόνε με ένοπλους μπράβους μαζεύει φόρους!

Κυβέρνηση Αλ Καπόνε με ένοπλους μπράβους μαζεύει φόρους!

Από giorgis , Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 | 10:35 π.μ.

Ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δρουν πραγματικά με όρους Άγριας Δύσης.

Η νέα απόφαση της σοσια-ληστικής διακυβέρνησης προβλέπει ως άμεσο οικονομικό-εισπρακτικό-κατασταλτικό μέτρο την πρόσληψη κυνηγών κεφαλών που θα καταδιώκουν όσους πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν τα φορολογικά βάρη.

Ουσιαστικά το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν Εταιρείες Είσπραξης Οφειλών και Δικηγορικά Γραφεία, που θα προσλαμβάνουν ένοπλους μπράβους και θα ξεχύνονται με τις γνωστές μαφιόζικες μεθόδους ενάντια σε όσους φορολογούμενους έχουν χρέη προς το Δημόσιο.

Οι αμοιβές τους θα είναι ανά "κεφάλι" φορολογούμενου με ληξιπρόθεσμες οφειλές από 200 έως 1.000 ευρώ ανά υπόθεση. Μάλιστα, οι συμβάσεις θα συνάπτονται από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της Εφορίας στις οποίες είναι βεβαιωμένες οι ληξιπρόθεσμες ανείσπρακτες οφειλές.

Δε θα πρέπει να μας διαφύγει το γεγονός ότι πληθώρα των βουλευτών, ιδιαίτερα των καθεστωτικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ είναι δικηγόροι και μερικοί από αυτούς διατηρούν μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Η απόφαση επομένως αυτή της κυβέρνησης δίνει τη δυνατότητα σε όλους αυτούς που ψηφίζουν τα αντεργατικά μέτρα και φορτώνουν το λαό μας με φόρους-λιτότητα και ανεργία να συνδυάζουν τις πολιτικές αποφάσεις τους με την εφαρμογή τους έναντι ισχυρού αντιτίμου!

Για μια ακόμη φορά η δυστυχία του λαού μας γίνεται πηγή κέρδους για τους καθεστωτικούς βουλευτές, τους μεγαλοδικηγόρους και τις εταιρείες.

Ας δούμε ποια είναι τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν:

- Ο εντοπισμός επιπλέον περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των υπόχρεων ή συνυπόχρεων αυτών, όπως ακινήτων που δεν έχουν δηλωθεί στη φορολογική αρχή ή δεν έχουν μεταγραφεί.

- Απαιτήσεων στα χέρια τρίτων.

- Ειδικών περιουσιακών στοιχείων ή επιχειρήσεων που μεταβιβάστηκαν.

- Περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν από τρίτους με χρηματικούς πόρους του υπόχρεου.

- Εικονικών μεταβιβάσεων και Εικονικών βαρών.

- Τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό κ.λπ.

Σύμφωνα με την αρθρογραφία «οι εταιρείες είσπραξης θα πρέπει να υποδείξουν πρακτικές και να παράσχουν εξειδικευμένες κατά περίπτωση νομικές συμβουλές με σκοπό την αξιοποίηση των παρεχομένων πληροφοριών, ενώ θα πλησιάζουν τους φορολογούμενους για να πληρώνουν τους φόρους της κυβέρνησης Παπανδρέου, "με το καλό ή με το κακό"».

Βέβαια, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός διαμορφώνει νομικό πλαίσιο και ρυθμίζει τους όρους λειτουργίας της σύγχρονης Μαφίας. Οι διατάξεις του νόμου, υποχρεώνουν τα δικηγορικά γραφεία-εισπρακτικές εταιρείες να γνωστοποιούν στις εφορίες το διατιθέμενο προσωπικό τους ονομαστικά, με πλήρη στοιχεία και ΑΦΜ αυτών, με αναφορά των ειδικοτήτων και της εμπειρίας καθενός και βιογραφικών σημειωμάτων αυτών.

Καταλαβαίνουμε όλοι, ότι με την ανεργία που υπάρχει και τις απολύσεις που έχουν να γίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τι λαμπρό μέλλον ανοίγεται για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, τους βετεράνους των Ειδικών Δυνάμεων, τους φουσκωτούς των γυμναστηρίων που αλληλοδιαπλέκονται με τις ακροδεξιές συμμορίες.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε τι δράματα έχει να ζήσει η κοινωνία μας όταν ο αρχιμαφιόζος δικηγόρος βουλευτής θα διατάζει τους ένοπλους μπράβους-εισπράκτορες να ξεχυθούν για να εισπράξουν τις οφειλές των ανήμπορων νοικοκυριών. Και τα λέμε όλα αυτά γιατί οι μεγαλεπήβολοι στόχοι του νόμου κρύβουν το αφορολόγητο εφοπλιστών-εργολάβων-τραπεζιτών και Εκκλησίας.

Η ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι πλέον όρος ύπαρξης του λαού μας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger