Home » , » Ανακοίνωση γραφείου τύπου ΝΑΡ για τα γεγονότα της 20/10 -21.10.11

Ανακοίνωση γραφείου τύπου ΝΑΡ για τα γεγονότα της 20/10 -21.10.11

Από giorgis , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 | 5:06 μ.μ.

Ο λαός, ποτάμι ορμητικό, δεν γυρίζει πίσω. Θα ανατρέψει την κρατική και παρακρατική βία και την κυβέρνηση που δολοφονεί.

Η δεύτερη μέρα της 48ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας αποτελεί ένα ακόμα μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα, για την ανατροπή της λαομίσητης κυβέρνησης, του σάπιου πολιτικού συστήματος και της κοινωνικής εξαθλίωσης που προωθεί η κοινοβουλευτική χούντα της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Οι εργαζόμενοι, ο μαχόμενος λαός δεν θα καμφθούν από την κυβερνητική ιδεολογική τρομοκρατία ούτε από την κρατική καταστολή και την παρακρατική βία που προκάλεσε αυτό που από τύχη δεν συνέβη στις προηγούμενες διαδηλώσεις. Τη δολοφονία ενός αγωνιστή του ΠΑΜΕ, που βρήκε το θάνατο σε χώρο απεργιακής κινητοποίησης, ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία αλλά και απο τους προβοκάτορες.
Το ΝΑΡ και η νΚΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συντρόφους του. Συμπαραστέκεται σε όλους τους αγωνιστές που έπεσαν θύματα της δολοφονικής μανίας της ΕΛΑΣ, του κράτους και του παρακράτους.

Καταγγέλλουμε αποφασιστικά τις προβοκατόρικες ομάδες 'τυφλής βίας' που, με σχεδιασμένο τρόπο και πρακτικές αστικής βίας και παρακράτους, επιχείρησαν δολοφονική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ και άλλων διαδηλωτών. Οι ενέργειες αυτές και οι ομάδες που τις υλοποιούν ή τις στηρίζουν, έξω και ενάντια στο μαζικό κίνημα, εξυπηρετούν, ανοικτά πλέον, την κυβερνητική πολιτική διάλυσης των μαζικών κινητοποιήσεων και γενικότερου κτυπήματος και εκφοβισμού του αναπτυσσόμενου κινήματος κοινωνικής και πολιτικής ανυπακοής. Κανένας συμψηφισμός, επομένως, δεν μπορεί να υπάρξει με την δίκαιη πολιτική κριτική για την τακτική του ΠΑΜΕ στο κίνημα που δεν συμβάλει στην ανατρεπτική κλιμάκωση του αγώνα και αντιμετωπίζει ως αντίπαλο τα άλλα ρεύματα του κινήματος και της αριστεράς.

Για το Νέο Αριστερό Ρεύμα και για όλες τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν υπάρχει ταλάντευση για το ποιό είναι το κύριο, το ταξικό καθήκον των δυνάμεων της αριστεράς: Κλιμάκωση του εργατικού πολύμορφου αγώνα διαρκείας και  παλλαϊκός ξεσηκωμός για να ανατραπεί το κοινωνικό σφαγείο κεφαλαίου- ΕΕ- ΔΝΤ. Μαχητική και ενωτική απάντηση στην κυβερνητική επίθεση, σε κάθε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό βίας με όρους κινήματος και όχι μηχανισμών. Με αυτούς τους στόχους κοινή δράση της Αριστεράς μέσα στο μαζικό κίνημα, συστράτευση της αντικαπιταλιστικής κομμουνιστικής αριστεράς, ώστε ο πανεργατικός -παλλαϊκός ξεσηκωμός να οδηγήσει στο φούντωμα και τη νίκη του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Από αυτή τη θέση ταξικών αρχών αρνούμαστε κάθε μορφής ενδοαριστερό εμφύλιο. Ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή καλούμε όλες τις δυνάμεις της αριστεράς, την αντικαπιταλιστική επαναστατική αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά το ΚΚΕ να συμβάλουν στην υπέρβαση του προς όφελος της αναγκαίας κοινής δράσης στο κίνημα και της νικηφόρας προοπτικής του αγώνα.

Στο δρόμο αυτό, το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους. Για να γίνει πρωταγωνιστής της ανατροπής ο οργανωμένος εργατικός- λαϊκός παράγοντας. Με την ταξική ανασυγκρότηση του κινήματος του  και με ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και κάθε κυβέρνησης της αντεργατικής επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ.

-Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – του λαού η πάλη θα την σπάσει!

-Συνέχιση – κλιμάκωση του αγώνα για να πέσει η κυβέρνηση των δολοφόνων – να φύγει η τρόικα του αίματος!-Για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης του κεφαλαίου!               
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

21 Οκτωβρίου 2011 στις 7:51 μ.μ.

Η ανακοίνωση είναι πολύ προσεκτική και εύστοχη.
Χαίρομαι που το ΝΑΡ αντιμετωπίζει τα γεγονότα μέσα από αυτό το πρίσμα.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:12 μ.μ.

Μια πολύ καλή ανακοίνωση απο ενα τμήμα της κομουνιστικής αριστεράς που ιστορικά λάθη του περελθώντος απέκοψαν το κομμάτι αυτό απο τον κομματικό κορμό του ΚΚΕ.Είναι ανάγκη πιστεύω τώρα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η εργατική τάξη και τα λαικά στρώματα να ανοίξει μια πορεία πραγματικής ενωτικής δράσης μέσα στα σωματεία και τους μαζικούς χώρους για να απεγλωβίσουμε τους συντρόφους αυτούς απο τις οπουρτουνιστικές αυταπάτες του ΣΥΝ -ΣΥΡΙΖΑ και μικροκομματικές λογικές της ρεφορμιστικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:14 μ.μ.

Εξαιρετική η ανακοίνωση των συντρόφων του ΝΑΡ. Κάποιος να πει αλήθειες και σταράτες κουβέντες.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:29 μ.μ.

Πολύ καλή ανακοίνωση!! Πρέπει να υπάρξει ενότητα της αριστεράς παιδιά, είναι αναγκαίο και θα γίνει ακόμη περισσότερο όσο θα περνάει ο καιρός.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:32 μ.μ.

Βασιλικότεροι του βασιλέως... Τι έχουν να προσθέσουν σε σχέση με το ΚΚΕ;

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 9:40 μ.μ.

Πως ξεκινησαν τα επεισοδια

"Κ"ΚΕ ΕΝΑΝΤΟΩΝ ΌΛΩΝ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Td1nOjqm3L4

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:05 μ.μ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΝΑΡΙΤΩΝ;

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:49 μ.μ.

Μόνη λύση: Ανατρεπτική κοινή δράση στο κίνημα, βάσει αρχών μακριά από λογικές "ενδοαριστερού εμφυλίου" και "ιδιοκτησίας του κινήματος".

Η ανατρεπτική κοινή δράση αφορά όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς!

Πάνω σε αυτήν θα πατήσει το αντικαπιταλιστικό αντιϊμπεριαλιστικό μέτωπο πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων με στόχο την εργατική εξουσία/δημοκρατία!

Οι λογικές των δολοφονικών/παρακρατικών πεσιμάτων σαν το χτεσινό πρέπει να ηττηθούν και θα ηττηθούν!

Κάθε λογική που συκοφαντεί δυνάμεις, λοιδορεί αγωνιστές, ρίχνει λάσπη, πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί, από όπου και αν προέρχεται!

ΝΑΡίτης

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 12:22 π.μ.

Σύντροφοι, αυτές τις ώρες όλοι δεχόμαστε επίθεση από το καπιταλιστικό σύστημα. Θα παρακαλούσα να αφήσουμε προς το παρόν τη μεταξύ μας γκρίνια και να δούμε τι θα κάνουμε με τα φλέγοντα προβλήματα. Ο κόσμος περιμένει από την Αριστερά. Από ΟΛΟΥΣ. Ας αποκρούσουμε το φασισμό της κυβέρνησης - ΜΜΕ και μετά συζητάμε τις μεταξύ μας διαφορές, οι οποίες είναι μεν πολλές, αλλά μπορούν να περιμένουν μπροστά στην απειλή. Μη δίνουμε χαρά στον ταξικό εχθρό και μη σπαταλάμε δυνάμεις. Ξεχνάτε οι παλαιότεροι ότι κάποτε ήμασταν όλοι μαζί; Σεβαστές οι απόψεις όλων, αλλά τα μέτρα πέρασαν και χρειάζονται νέοι αγώνες για να μην εφαρμοστούν. Ο κόσμος αποφασίζει και θέλει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Επίσης θέλει τη δικαίωση των νεκρών. mitsos175.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 5:20 π.μ.

Ενω το δεκεμβρη 08 η ανταρσυακοι ειχαν κρατησει συνεπη σταση, ξαφνικα μετα την εκλογη του δημοτικου συμβουλου τα δεξια ανακλαστικα της κομματικης δομης φαινεται να γινονται κυριαρχα μεσα στο συγκεκεριμμενο κομματιδιο της αριστερας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μιλαει ξεκαθαρα



Οι "κουκουλοφοροι" ειναι προβοκατορες σε διατεταγμενη υπηρεσια που εδρασαν με στοχο να κανουν δολοφονικη επιθεση. Συντασεται απολυτα με ολο τον συφερτο της κοινοβουλευτικης αστικης νομιμοτητας και δινει τις εξετεσεις της απεναντι στο συστημα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κερδιζει επαξια μια θεση διπλα σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ- ΛΑΟΣ- ΚΚΕ και μπορουμε πλεον να την εντασουμε ανεπιφυλακτα σε οτι μεχρι σημερα αποκαλουμε "καθεστωτικη αριστερα".

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 5:24 π.μ.

ναριτες ναριτες μεταλλαγμενοι κνιτες.Να ξερετε οτι για να παρετε υπουργειο δεν φτανουν μονο οι ανακοινωσεις θελει και πραξεις,αντε στην επομενη πορεια μια σειρα ματαδες μια σειρα κνατ μια σειρα ναριτες.Προταστευστε την αστικη δημοκρατια τωρα που σας εχει αναγκη ΧΑΦΙΕΔΕΣ!!!

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 10:51 π.μ.

Δε καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται καμία κριτική στη σταση του ΚΚΕ? Δηλαδή τους Ναρίτες που δεν ειναι προβοκάτορες, τους απλούς διαδηλωτές που θελαν να πανε στη βουλή, το λαό που ήθελε να συγκρουστεί και τη Τετάρτη τον εξυμνουσατε, του έκοψε το ΠΑΜΕ τη πορεία ή όχι?
Διάλεξε τη προστασία της βουλής και του αστικού πολιτικού συστήματος ή όχι?
Έκαμψε κάθε συγκρουσιακό ηθικό του λαού ή όχι?
Ήταν σε άμεση συννενόηση με την αστυνομία ή όχι?

Και αναρωτιέμαι αν δεν είχε αυτη τη σταση το ΚΚΕ, θα γινόταν ότι έγινε?
Μίλαμε για μία ακόμα τεράστια ταξική προδοσία απο τη πλευρα του ΚΚΕ, και η κριτική σας μηδεν!

Ανάμεσα στα απολιτικ χουλιγκανια και τη ταξική προδοσία, διαλέγετε το δεύτερο και κάνετε πλάτες στο ΚΚΕ.
Μετα απο οτι εγινε, ζητατε γενικα και αοριστα κοινη δραση.
Ντροπη σας!

Πρωην Ναριτης

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 1:48 μ.μ.

όταν έφυγε το κατάπτυστο ΠΑΜΕ, και οι ρεφόρμες του ΣΥΝ, ενώ οι καθεστωτικοί συνοδοιπόροι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάλυπταν το αστικό ΚΚΕ με την ανακοίνωσή τους, γιατί οι συγκρουσιακές πρωτοπορείες δεν σκάσανε μύτη στην πάνω πλατεία ;

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 2:01 μ.μ.

ΚΚΕ
Τμήμα αποκατάστασης αποκηρυχθέντων και διαγραφέντων μελών και στελεχών

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση αποκατάστασης των διαγραφέντων μελών- στελεχών-Ναριτών την περίοδο του 1989
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ στο Περισσό, μετά την ολομέλεια της Κ.Ε για την διεύρυνση του αντιμονοπωλιακού-αντιιμπεριαλιστικού μετώπου
Θα γίνει ομιλία μέλους της κεντρικής επιτροπής με θέμα «από τον Στάλιν στην Αλέκα: συμπεράσματα και προοπτικές για την κρατικοποίηση και την λαϊκή εξουσία»
Χορωδία νέων πρωτοπορών θα υποδεχθεί τους επιστρέψαντες συντρόφους με ΕΠΟΝίτικα και άλλα κομματικά τραγούδια.
Ηθοποιοί θα διαβάσουν αποσπάσματα από το γνωστό έργο:
«εσείς σωθήκατε νωρίς»
Η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης στους υπεύθυνους της κομματικής φρουράς.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 2:18 μ.μ.

Όλοι εσείς που ειρωνεύεστε τους Ναρίτες και τους καλείτε να βάλλουν κατά του ΚΚΕ, ΔΕΝ μπορεί να θέλετε την ενότητα της Αριστεράς. Εύλογο φυσικά αυτό αφού γουστάρετε τη διάσπαση και το μπάχαλο, που βολεύει μια χαρά την κυβέρνηση! Η Αριστερά είναι πρώτη δύναμη σήμερα και αυτό είναι που τρέμετε!! Πλησιάζει η ώρα σας ζώα...

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 2:28 μ.μ.

OSOI HTAN KATW THN PEMPTI KAI EIDAN APO KONTA TI EGINE KSEROUN AKRIBWS PWS EKSELIXTHIKAN TA GEGONOTA...

ANAKOINWSEIS:SYRIZA,KKE,ANTARSIA,NAR KAI DIAFOROI ALLOI STAMATISTE NA PARAPOIEITE TA GEGONOTA PROS OFELOS SAS...

XTOIPHTHIKAN APLOI DIADHLWTES APO ANTHRWPOUS THS KNAT-PAME...YPARXOUN BINTEO KAI PHOTOS...

H EPANASTASH POU DEN GINETAI ME LOULOUDIA KAI FILAKIA...

DIABASTE KANENA BIBLIO MATHETE ISTORIA KAI PSAKSTE AUTO POU YPHRETEITAI...

ELEOS DLD....

BGALAME KAI TOUS PAMITES HRWES...

OTI KANETE THA EXEI KAI ANTIKTYPO...

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 5:25 μ.μ.

Μάλιστα...

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Βγαίνουν εδώ μέσα διάφοροι και καταγγέλουν το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις σωστές ανακοινώσεις που έβγαλαν! Μας καταγγέλουν διάφοροι, με χαρακτηρισμούς περί "χαφιέδων του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ", περί "καθεστωτικών δυνάμεων", κλπ κλπ.

Αυτοί που μας καταγγέλουν και μάλιστα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ με την αντίστοιχη νοοτροπία του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ! Είναι νταβατζήδες του κινήματος κουβαλώντας μαύρες ή μαυροκόκκινες σημαίες και θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν τα ίδια με το ΚΚΕ. Και κάνουν τα ίδια με το ΚΚΕ!!

Ολοι αυτοί που βρίζουν με αυτόν το χυδαίο τρόπο το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχουν την αντίληψη ενός σταλινικού, ή αναρχοσταλινικού μικρού ΚΚΕ.

Δεν καταδίκασαν τις αναρχικές ομάδες όταν την έπεσαν προχτές στα μπλοκ των δασκάλων/καθηγητών!

Δεν καταδίκασαν διάφορες αναρχικές ομάδες που ετσιθελικά κάνουν ό,τι τους γουστάρει στις πορείες αδιαφορώντας παντελώς για τους άλλους!

Δεν ξεκαθάρισαν ποτέ με τη δολοφονική επίθεση στη ΜΑρφίν που έγινε από ανάλογες αναρχικές ομάδες.

Το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ λένε κάτι πολκύ σαφές: Η λογική της ιδιοκτησίας του κινήματος πρέπει να ηττηθεί από όπου και αν προέρχεται -είτε από το ΚΚΕ είτε από τους αναρχικούς- και θα ηττηθεί!

Η λογική των δολοφονικών πεσιμάτων που θυμίζουν παρακράτος από τις αναρχικές ομάδες (παλιά στα φεστιβάλ της ΝΚΑ, πρόσφατα σε μπλοκ απεργών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, χτες στα μπλοκ του ΠΑΜΕ, έχουν ήδη καταδικαστεί από το συντριπτικά μεγάλο μέρος του κινήματος και των εργαζομένων και θα ηττηθεί, όσος χρόνος και να χρειαστεί για αυτό!

ΝΑΡίτης

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 1:48 π.μ.

2.28 τι εννοείς όταν λες «OTI KANETE THA EXEI KAI ANTIKTYPO...»; Απειλείς κι από πάνω φασιστόμουτρο; Όλος ο κόσμος κατάλαβε πόσο ζώα είστε με την απαράδεκτη επίθεσή σας σε γέρους και γυναίκες. 200-300 άτομα είστε ρε, τι νομίζετε ότι κάνετε; Εις βάρος όλων μας είναι το μπάχαλο, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Μόνοι σας ρε θα κάνετε την επανάσταση; Εσύ πρέπει να διαβάσεις βιβλίο για να μάθεις ότι πουθενά δεν κερδήθηκε τίποτα με μια χούφτα 300 ατόμων. Πόσο μυαλό ρε πρέπει να έχει κανείς για να καταλάβει ότι το μπάχαλο από μειοψηφίες, που διώχνει τον κόσμο, ευνοεί την κυβέρνηση και κατά συνέπεια το σύστημα; Ξυπνήστε ρε ζώα...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:26 π.μ.

Και κάτι άλλο αναρχοφασίστες, που μάλλον το κούφιο σας κεφάλι δεν αντιλαμβάνεται με την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν. Αν επιτρέψετε στον κόσμο να διαδηλώσει ειρηνικά για ένα διάστημα και τον αφήσετε να αντιληφθεί ότι η Χούντα δεν καταλαβαίνει τίποτα από ειρηνικές διαδηλώσεις, η επόμενη κίνηση είναι να εξεγερθεί από μόνος του και σύσσωμος να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα!!!! Το νερό έχει μπει στ' αυλάκι και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να το εμποδίζετε να φτάσει στον προορισμό του... Κατανοήστε το και πάρτε δρόμο από τις πλατείες.

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 3:14 μ.μ.

Συνεχιζονται οι δηλωσεις υποταγης στο ηγεμονικο πλεον ΠΑΜΕ.
ΝΑΡΙΤΕΣ μεταλλαγμενοι κνιτες!
μια φορα κατεβηκε το παμε σε πορεια και πλακωθηκαμε...
τι γραφω και γω εδω?...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 5:44 μ.μ.

Ρητή καταδίκη από το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του δολοφονικού πεσίματος των αναρχι΄κων στο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ.

Υπήρξε τέτια, και πολύ καλώς!

Απο κει και πέρα: Η λογική της Αναρχίας είναι διδυμο αδερφάκι της λογικής του ΚΚΕ: Και οι 2 θέλουν να το παιζουν ιδιοκτήτες του κινήματος. Οι μέν αναρχικοί με την ετσιθελική τραμπούκικη δολοφονική τους βία ενάντια σε κομμάτια του κινήματος (χτές το ΠΑΜΕ, προχτές ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, αντιπροχτές τα φεστιβάλ της ΝΚΑ) και το δε ΚΚΕ με τη λάσπη που ρίχνει συνεχώς κατά των άλων κομμουνιστικών αριστερών οργανώσεων, όπως και με την εμμονή να ταυτίζει το κίνημα με τα κομματικά του μέτωπα (ΠΑΜΕ/ΠΑΣΥ/ΜΑΣ κλπ).

ΚΑΙ οι 2 σιαμαίες λογικές είναι χρεοκοπημένες! Δεν έχουμε αναγκη ούτε την αναρχοσταλινική τραμπούκικη αντίληψη, ούτε την ΚΚΕδικη/σταλινική εμμονή του "πας μη ΚΚΕ βάρβαρος" και την αστήρικτη και λαθεμένη εμμονή του πως "ΚΚΕ= λαϊκό κίνημα".

ΝΑΡίτης

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 10:25 π.μ.

Στην ανακοινωση σας ομως, δε βγαζετε αχνα για τη προδοτικη σταση του ΚΚΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger