Home » , , » Σοβαρές καταγγελίες από την Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Σοβαρές καταγγελίες από την Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 | 9:27 μ.μ.

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε η Α. Παπαρήγα κατά την παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. (Μπορείται να τις παρακολουθήσετε στα 2 βίντεο που παραθέτουμε). Αφού αρχικά η γ.γ του ΚΚΕ προχώρησε στην εκτίμηση ότι διαχρονικά μέσα στα σώματα ασφαλείας υπάρχουν θύλακες και διασυνδέσεις με κουκουλοφόρους, προχώρησε αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά για τα οποία, όπως είπε θα δημοσιευτούν στοιχεία στον «Ριζοσπάστη» τα οποία θα τα τεκμηριώνουν.
Χτες βράδυ στις 2 η ώρα έξω από την ΓΑΔΑ υπήρχε ομάδα αστυνομικών και κουκουλοφόροι η οποία πανηγύριζε και τα άτομα της ομάδας αυτής έλεγαν «τους φάγαμε», ενώ πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες της Α. Παπαρήγας το ΚΚΕ έχει στην διάθεση του αποδείξεις που παρουσιάζουν αστυνομικούς να ντύνονται κουκουλοφόροι.

Πέρα απ’ αυτά η γ.γ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στον ρόλο του πολιτικού μορφώματος του Καρατζαφύρερ ενώ απάντησε και σε παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή ο εκπρόσωπος της μπασκηναρίας.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 9:42 μ.μ.

http://www.aran.gr/images/flips/Anakoinwseis_Topothethseis/2011_10_20_anakoinwsh_ARAN.pdf

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:33 μ.μ.

Η Αλέκα μάλλον διαβάζει Indymedia γιατί τέτοιες φωτογραφίες έχουν δημοσιευτεί εδώ και ένα χρόνο.
Ναι υπάρχουν μπάτσοι με fullface και είναι η γνωστές ομάδες που τσιμπάνε κόσμο και κάνουν προβοκάτσιες
)http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1233662
Oπότε ας μας κάνει την χάρη η Αλέκα κάτι που είναι γνωστό.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:49 μ.μ.

έχετε πιαστεί στα δίχτυα της σιδηράς κυρίας της εργατικής τάξης.

Άν περιμένετε στοιχεία για την αποδεδειγμένη σχέση παρακρατικών με ...αγνούς μπαχαλάκηδες, μάλλον θα περιμένετε πολύ.

Και στη θεσσαλονίκη, και στο Βόλο και στο Ηράκλειο Κρήτης συνέβησαν επεισόδια.

Τελικά ο παρακρατικός-κρατικός μηχανισμός δουλεύει στο φουλ.

Καλά τόσα χρόνια δεν τους έχετε μάθει;

Ότι βγαίνει, ή πάει να την βγει από αριστερά της καθεστωτικής αριστεράς είναι παρακρατικοί.

Έλεος πια. Φτάνει. Ας πάνε μετά τις ειδήσεις των εννέα να πουλήσουν αμερικάνικα και γερμανικά προιόντα στο κανάλι τους που πολεμάει και αντιμάχεται τον μισητό καπιταλισμό, και ας αφήσει εμάς τους προβοκάτορες να παίξουμε το κεφάλι μας απέναντι στους πραιτοριανούς του καθεστώτος.

Μια χαρά περιπάτους έκανε το Πάμε και την κοπάναγε με ελαφρά πηδηματάκια προς αμαλίας και μοναστηράκι. Που πάει τώρα να μπλέξει;
Ας αφήσει τη σύγκρουση σε αυτούς που μπορούν να την αντέξουν (με ή χωρίς παρακρατικούς)...

kilizArslan

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:14 μ.μ.

Οι σοβαρές καταγγελίες αφορούν 28-29 Ιουνίου, όταν το κκε ήταν απών? Και ήταν απών, γιατί έκανε απλά πορείες, και μετά την "έκανε", όπως πάντα, ενώ ο κόσμος απέκτησε καρκίνο από τα χημικά της αστυνομίας!
Δεν μας είπε τίποτα που να έχει σχέση με τα χθεσινά... Και οι φωτογραφίες που έπαιξαν στην ζούγκλα ήταν όλες σε άλλο χρόνο και σε άλλο σημείο. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και απευθύνονται σε ζώα!

Επίσης, δεν αναφέρθηκε ούτε η παπαρήγα, ούτε βέβαια και οι εκπρόσωποι τύπου του πασοκ (βλέπε δημοσιοκάφροι), για τα ματ που φυλούσαν (ή μάλλον κοιτούσαν ήσυχοι και από μακριά) τους κνίτες, οι οποίοι φυλούσαν την βουλή. Τόσο βλαμμένους μας θεωρούν?

Παρεμπιπτόντως, δεν ανήκω πουθενά και σε κανέναν, όμως είδα ότι η μόνη ανακοίνωση που αντικατοπτρίζει τα γεγονότα και δεν λένε ότι τους βολεύει (όπως από κκε και ΑΚ) είναι από εεκ.
Το κρίμα με τους αριστερούς, είναι ότι όποτε μαζευτούνε πάνω από 3, υπάρχει σχίσμα.

Πάντα ειλικρινά, Σπύρος

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:45 μ.μ.

Σπύρο 11:14, επειδή ανησυχείς στο λέω, εσύ δεν ήσουν στη συγκέντρωση ήσουν σε σύσκεψη στη ΓΑΔΑ! Άστο λοιπόν, τις κουκούλες, τους παρακρατικούς και όσους αγανακτισμένους "αριστερούς" των Β.Π. υπερθεματίζουν για το ΚΚΕ που φυλάει τη Βουλή και το φυλάνε τα ΜΑΤ (χα χα χα) τους ξέρουμε χρόνια. Ακόμη και στη φάτσα μπαμ κάνετε!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:52 μ.μ.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΩΝ.

Αυτό που έγινε στις 19 Οκτωβρίου , πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας και αναφέρομαι στις εφόδους των διαδηλωτών στα οδοφράγματα της αστυνομίας , δεν μπορούσε να επιτρέψει το ΠΑΜΕ να επαναληφθεί την επομένη.
Όσο το ΚΚΕ οργάνωνε τις δικές του εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες ακολουθούσε όσα
δήλωσε το 2008 «…στην επανάσταση δε θα σπάσει ούτε τζάμι…».
Αυτή την πολιτική προσπάθησε να εφαρμόσει στις 20 Οκτωβρίου και να την επιβάλλει στο λεγόμενο κίνημα της «πλατείας Συντάγματος» και στο αναρχικό και αυτόνομο κίνημα.
Μπήκε ανάμεσα ,στη Βουλή και την αστυνομία από τη μια μεριά και τους διαδηλωτές που μόλις την προηγούμενη μέρα συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. (κάτι που γίνεται για μήνες )
Οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν ότι το αναρχικό και αυτόνομο κίνημα είναι «παρακρατικές ομάδες» χωρίς κοινωνικά ερείσματα είναι βαθιά νυχτωμένες.
Η γ.γ του ΚΚΕ στην παρέμβαση της στην εκπομπή του Τριανταφύλλόπουλου επανέλαβε έντονα «…δεν είναι εργαζόμενοι…» αναφερόμενοι στους αντιπάλους του ΠΑΜΕ. Τα αυτόνομα ταξικά σωματεία υπάρχουν , αδύναμα όπως κάθε νέος οργανισμός , όμως είναι γέννημα των συνθηκών του 21ου αιώνα και όχι απολιθώματα του παρελθόντος.
Οι πολιτικές δυνάμεις οι ονομαζόμενες εξωκοινοβουλευτικές, επαναστατικές , μαχόμενες , αντικαπιταλιστικές ,κατά κανόνα Κομμουνιστικές, ελπίζοντας πολύ
στη συμμετοχή του ΚΚΕ στο «κίνημα» γενικά , δεν έλαβαν υπ όψιν τους τον όρο της ηγεμόνευσης του εργατικού αντικαπιταλιστικού κινήματος όπως το αντιλαμβάνεται αυτό το κόμμα. Έτσι πιστεύω ότι ερμηνεύεται ο οπορτουνισμός των ανακοινώσεων τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι συγκρούσεις η αντιπαραθέσεις υπήρξαν σε πολλές πόλεις (Θεσσαλονίκη ,Γιάννενα ,κ.α.) την ίδια μέρα ανάμεσα στο ΠΑΜΕ και τους υπόλοιπους διαδηλωτές. Ας αποφασίσουν οι λοιπές Κομμουνιστικές δυνάμεις αν θα συμπορεύονται με Αναρχικούς και Αυτόνομους ή με το ΚΚΕ αν φυσικά αποδεχτούν
τα λάθη τους ,εξαγνιστούν και το κόμμα τους αποκαταστήσει.
Προλετάριος

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 3:34 π.μ.

Μιας και τυχαίνει να ήμουν παρών στη θεσσαλονίκη, τη σύγκρουση ΠΑΜΕ-διαδηλωτών πού την είδες ή την άκουσες.
Άρες μάρες κουκουνάρες...

Ένταση υπήρξε μόνο μεταξύ των οργανωτών και άλλων παρόντων διαδηλωτών εναντίον των γνωστών-άγνωστων μπουμπουκιών που ήθελαν να κάνουν τα δικά τους...

22 Οκτωβρίου 2011 στις 10:17 π.μ.

Η Παπαρήγα συνεχίζει με με μεγάλη επιδεξιότητα να παίζει το παιχνίδι της σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ.
Αντί η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τον ρόλο που έπαιξαν τα ΚΝΑΤ στις συγκεντρώσεις αποκλείοντας ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ από την πρόσβαση στη βουλή, ζητώντας, άκουσον άκουσον, να δουν κομματική ταυτότητα για να σε αφήσουν να περάσεις, ανακαλύπτει η Παπαρήγα τον τροχό, ότι υπάρχουν ασφαλίτες μεταξύ των μπαχαλάκηδων. Πιάνουν με τη σειρά τους τα ΜΜΕ την πάσα, έπειτα από αυτή την συγκλονιστική και πρωτοφανή καταγγελία και το κάνουν κεντρικό θέμα στις συζητήσεις στα παράθυρα. Ο υπουργός Εσωτερικών, άλλη μια απόδειξη της συνεργασίας, ζητεί να διενεργηθεί αμέσως εισαγγελική έρευνα για τις κατηγορίες (εδώ γελάμε).
Δεν πιστεύω ότι κανείς που έχει στοιχειώδη εμπειρία και γνώσεις για το πώς λειτουργεί το ΚΚΕ να αμφιβάλει ότι ο αποκλεισμός της Βουλής και η προστασία της από το ΠΑΜΕ ήρθε έπειτα από εντολή. Απόδειξη? Οι δημόσιες δηλώσεις της ίδιας της Παπαρήγα την προηγούμενη των διαδηλώσεων. Κατά λέξη: «Ναι, οι διαδηλωτές να αποκλείσουν την Βουλή, αλλά να μην εμποδίσουν τους βουλευτές.»!!!!

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 10:53 π.μ.

Τελικά το ΚΚΕ αναλαμβάνει και ειδικά η ηγεσία του να ρίξει λάδι στην φωτιά για να δικαιολογηθεί.
Λοιπόν εσύ που κατηγορείς τον Σπύρο και εννοώ τον 11:45 άλλοι πήγαν στην γάδα και έκαναν σχέδια, το δήλωσε άλλωστε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Και δεν σε προσβάλω ότι ήσουν εσύ
Το ΚΚΕ έδωσε κόσμο το 1998 στην αστυνομία
Παλιό το παραμυθάκι που πουλάτε όπως παλιά και η συνεργασία σας με την αστυνομία σας (της ηγεσία σας)
Οσο για σένα που λες 11:52 ότι το "ΚΚΕ στην επανάσταση δε θα σπάσει ούτε τζάμι…». τι να σου πω τότε ο σύντροφος Λένιν ήταν ο μεγαλύτερος ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑς όλων των εποχών και το σχόλιο σου είναι για γέλια.
Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο ΔΣΕ (μήοως το ΚΚΕ δεν είχε σχέση με τον ΔΣΕ;) δεν έκανε ζημιές κατά την διάρκεια των μαχών.
Και μην λέτε ΜΑΛΑΚΙΕΣ γιατί και στενοί συγγενείς μου έλαβαν μέρος με τον ΔΣΕ (ο παππούς μου, ο αδελφός του σκοτώθηκε στην μάχη της Κόνιστας από μοναρχοφασιτικό στρατό) και τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Και μιλάμε για ανθρώπους που ήταν πιστοί στο κόμμα μέχρι τέλους.
Λοιπόν ζημιές έγιναν και πυρπολήσεις κτιρίων του αντιπάλου έγιναν π.χ. σταθμοί χωροφυλακής και άλλα. Μα τι στο καλό επανάσταση γινότανε.
Για τον οπορτουνισμό συμφωνώ γιατί άλλα λένε στην κατ" ιδίαν συζητήσεις.
Λίγη ψυχραιμία σύντροφοι λοιπόν δεν βλάπτει

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 12:58 μ.μ.

Ανώνυμε 11:45, πάρε και μια φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345149

Εκτός βέβαια και αν θεωρείς ότι δεν φυλάνε οι πίσω του μπροστά, αλλά είναι όλοι μαζί μια παρέα...

Αναφέρομαι μόνο στην 1η φωτογραφία του link, οι κομμένες φωτογραφίες που υπάρχουν στην συνέχεια δεν μου λένε τίποτα. Και οι 2 πλευρές (μαύρη και κόκκινη) είχαν δολοφονικές διαθέσεις, η μαύρη πλευρά ξεκίνησε με δολοφονικές κινήσεις. Κομμένες φωτογραφίες προσπαθούν να απομονώσουν για να δείξουν πόσο λάθος είναι οι άλλοι. Το ίδιο φαντάζομαι θα κάνει και ο ριζοσπάστης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger