Home » , » Τα ασπόνδυλα κυβερνητικά στελέχη και μια συγκλονιστική μαρτυρία μιας γιατρού (Βίντεο)

Τα ασπόνδυλα κυβερνητικά στελέχη και μια συγκλονιστική μαρτυρία μιας γιατρού (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 | 12:56 π.μ.

Όταν την Κυριακή 16/10 οι τοπικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Καλαμάτας, οι εργαζόμενοι, σ’ αυτό τους περιέγραψαν την κατάσταση που βιώνουν οι ίδιοι αλλά και όλη η ελληνική κοινωνία εξ αιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. Αμίλητα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, άκουσαν τον εξάψαλμο και με σκυμμένο κεφάλι άκουγαν τους γιατρούς να του λένε ότι πρέπει να σταματήσουν να είναι πειθήνια όργανα του κόμματος τους και να μην ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο που εξοντώνει όλους τους εργαζόμενους. Φυσικά αυτοί σαν προβατάκια ακολούθησαν τον τσομπάνη…

Ηταν αναμενόμενο αυτό αφού όπως είπε η γιατρός Κέλυ Μπουκέα σε τηλεοπτική εκπομπή (Δείτε το βίντεο) η κυβέρνηση είναι εκτός πραγματικότητας και αποκομμένη από την ελληνική κοινωνία. Το συγκλονιστικό της παρουσίας της γιατρού ήταν όταν αφηγήθηκε καταστάσεις που βιώνει στο νοσοκομείο της.
Ολοκληρώνοντας είπε: «Η εκτίμηση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας είναι ότι τα επόμενα χρόνια το προσδόκιμο επιβίωσης στην Ελλάδα θα μειωθεί κατά δέκα ολόκληρα χρόνια».


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Οκτωβρίου 2011 στις 9:36 π.μ.

Ρε Καλαματιανοί, αυτοί σας πείραξαν ;τουλάχιστον αυτοί ήρθαν. Θυμάστε με τους σεισμούς που είχε πει ο..( δεν μπορώ να πω και το όνομά του μπας και ξεράσω) πως θαρχόταν να σας επισκεφτεί ; Που νάρθει αφού είχε ξαπλώσει στο μ...νι της αγελάδας στο κότερο του Κασιδόκωστα.
Εκείνα δεν τα θυμάστε ;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger