Home » , » Η κυβερνητική – κρατική και παρακρατική βία δεν θα περάσει.Η κυβέρνηση του κοινωνικού πολέμου έβαψε τα χέρια της με αίμα!

Η κυβερνητική – κρατική και παρακρατική βία δεν θα περάσει.Η κυβέρνηση του κοινωνικού πολέμου έβαψε τα χέρια της με αίμα!

Από giorgis , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 | 10:17 μ.μ.

  ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η κυβερνητική – κρατική και παρακρατική βία δεν θα περάσει.Η κυβέρνηση του κοινωνικού πολέμου έβαψε τα χέρια της με αίμα!

Η σημερινή μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων και του λαού μας, την δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας, αποδεικνύει ότι ο αγώνας για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της εξαθλίωσης, του ΕΕ, του ΔΝΤ και της σύγχρονης δικτατορίας των αγορών και του κεφαλαίου, θα συνεχισθεί και θα κλιμακωθεί.

Δεν μπορούν να την ανακόψουν ούτε οι εκβιασμοί της άθλιας κυβέρνησης Παπανδρέου, ούτε η κυβερνητική – κρατική – αστυνομική – παρακρατική βία και τρομοκρατία, η οποία σήμερα προκάλεσε και νεκρό διαδηλωτή – στέλεχος του ΠΑΜΕ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους συναγωνιστές του. Η κυβέρνηση Παπανδρέου, κυβέρνηση του άγριου κοινωνικού πολέμου, των ΜΑΤ και των χημικών, έβαψε σήμερα τα χέρια της με αίμα. Πρέπει να ανατραπεί άμεσα! 

Η επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων κατά της διαδήλωσης στο Σύνταγμα ξεδιπλώθηκε με τη χρησιμοποίηση της δολοφονικής επίθεσης τυχοδιωκτικών ομάδων, που βρίσκονταν για άλλη μια φορά σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενάντια στη περιφρούρηση του  ΠΑΜΕ και σε άλλους διαδηλωτές. Αποτελεί στην ουσία υλοποίηση της κρατικής – κυβερνητικής προβοκάτσιας για να κτυπηθεί το κίνημα και να επικρατήσει ο φόβος και η κινδυνολογία. Για να κτυπηθεί η τάση για κοινή παράταξη των μαχόμενων δυνάμεων του εργατικού κινήματος, η οποία είναι εξαιρετικά αναγκαία σήμερα.  Η προσπάθεια των κυβερνητικών και κρατικών μηχανισμών να κτυπήσει το οργανωμένο συλλογικό κίνημα της εργατικής τάξης, που ανέβηκε σε πρωτοφανή ύψη τελευταία με τις καταλήψεις στα Υπουργεία, την απεργία στους Δήμους και σε άλλους χώρους, την 48ωρη απεργία και να περάσει στα μουλωχτά το άθλιο πολυνομοσχέδιο δεν θα περάσει.

Το μαζικό εργατικό και λαϊκό κίνημα πρέπει να δώσει μαχητική και ενωτική απάντηση στην κυβερνητική επίθεση, σε κάθε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό βίας κατά του κινήματος, συνεχίζοντας ενωτικά μέσα από την κλιμάκωση με απεργιακό αγώνα διάρκειας και παλλαϊκό ξεσηκωμό, για να ανατραπεί το κοινωνικό σφαγείο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ. 

Αθήνα 20/10/2011
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 27 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:30 μ.μ.

Αντρίκια και ξεκάθαρη ανακοίνωση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Με τρόπο ξεκάθαρο.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:40 μ.μ.

ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
από γλειφτε τα γεννοφάσκια σας ναρίτες σιχαμένοι

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:30 μ.μ.

Μπράβο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπράβο!!!!! Μονο αυτο έχω να πώ.!!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:04 π.μ.

Κρίμα!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:23 π.μ.

Είμαι ΚΚΕ και έχω χαοτικές διαφορές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν συμμερίζομαι το αντι-ΚΚΕ Όμως η ανακοίνωση αυτή ήταν σωστή..

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:32 π.μ.

μπραβο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κρυσταλινη ανακοινωση της

απο εναν φιλο του ΠΑΜΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:55 π.μ.

Ω τι θαυμασμός για την περιφρούρηση της Βουλής από το ΠΑΜΕ απέναντι στους διαδηλωτές! Η "αντικαπιταλιστική αριστερά" σταθερά προσηλωμένη στο άπιαστο όνειρο να γίνει ένα ...καλό ΚΚΕ.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 π.μ.

το ότι το χαφιεδοκκε περιφρουρούσε τη βουλή, κατέλαβε την πλατεία συντάγματος λες και είναι δικιά τους, τι σας λέει? από ποιον περιφρούρησαν τη βουλή? απο το λαο που προσπαθεί τώρα και μήνες να μπει μέσα? ρε ουστ σας μάθαμε

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:23 π.μ.

Ούτε δυο λόγια για την αστυνομική επιχείρηση και την καταστολή που άσκησε το ΚΚΕ, που όπως είπε και ο Ζιώγας στο Άλτερ ζήτησε(!) από την αστυνομία να μην επέμβει σε περίπτωση επεισοδίων γιατί θα "καθάριζαν αυτοί"...

Και το Δεκέμβρη του 08 παρακρατικοί τον κάνανε;

Τσίπα δεν έχετε πια;

ΝΑΡΙΤΕΣ ΝΑΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΝΙΤΕΣ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:25 π.μ.

μπράβο στην ανταρσυα για την ανακοίνωση. δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. οι διαφορές με άλλες δυνάμες του κινηματος λυνονται πολιτικα και όχι με δολοφονικές επιθέσεις. Το ξέρει καλά και η Ανταρσυα μιας και δικά της μέλη έχουν δεχθεί αναλογες επιθέσεις από άτομα του συγκεκριμένου χώρου.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:31 π.μ.

Από τη μία "η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και άλλοι διαδηλωτές" και από την άλλη "τυχοδιωκτικές ομάδες" που τους επιτέθηκαν... Γέ'ιψτε κι άλλο τον Περισσό, μπορεί να σας καλέσει για καμιά συμμαχία τώρα που τον φτύνει κάθε τίμιος άνθρωπος.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:33 π.μ.

Ούτε δυο λόγια για την αστυνομική επιχείρηση και την καταστολή που άσκησε το ΚΚΕ, που όπως είπε και ο Ζιώγας στο Άλτερ ζήτησε(!) από την αστυνομία να μην επέμβει σε περίπτωση επεισοδίων γιατί θα "καθάριζαν αυτοί"...

Και το Δεκέμβρη του 08 παρακρατικοί τον κάνανε;

Τσίπα δεν έχετε πια;

ΝΑΡΙΤΕΣ ΝΑΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΝΙΤΕΣ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:50 π.μ.

Σα δε ντρέπεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να συμπλέει με τα μμε και να μιλάει για προβοκάτορες αναφερόμενη σε αγωνιστές του αναρχικού χώρου που αντέδρασαν αξιοπρεπώς στην επίθεση των σύγχρονων ΚΝΑΤ... Χαρά στα κρύσταλλα και στις νύχτες των κρυστάλλων καθώς και στα μάτσο αντρίκια που είναι και λίγο γλείφτικα του ΚΚΕ!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:00 π.μ.

Παρακαλούνται τα indymedia κουνέλια, αναρχομπαχαλακοπρεζάκηδες Εξαρχείων και γηπέδων να αποχωρήσουν, η ώρα του μαλάκα τελείωσε, φασιστάκια.

ΑΝΤΑΡΣΥΑκος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:07 π.μ.

Από αναρχικοί γίνανε "φρικιά"...ανοχή τέλος!

Ραντεβού με τα συνδικάτα,το λαό λαι την εργατική τάξη...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:08 π.μ.

Το φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον... Φασίστες,αναρχοτραμπούκοι,ασφαλίτες από εσάς οι περισσότεροι, τώρα πλέον, εκτός από ΕΧΘΡΟΙ του εργατικού και λαϊκού Κινήματος, είσαστε και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Από δω και πέρα δεν θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά, σας το υποσχόμαστε

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:23 π.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=1Dq-JujDkMg&feature=feedf

Δείτε το οπωσδήποτε...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:24 π.μ.

Ανταρσυακε λες ανοχή τέλος.Καλά κάνεις αλλά μην ζητήσεις συμπαράσταση και όλοι κάτω που συχνά τ" ανεβάζεται σε συγκεκριμένο blog γιατί θα πάρετε ξέρεις τι.
Οσο για σένα ΚΝΙΤΑΚΟ 2:08 επειδή σε συνάντησα και σε άλλη δημοσιέυση σου γράφω τα ίδια ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:56 π.μ.

Στο όνομα ποιανού θα ρίξεις τη μολότοφ ;

http://gkarsoniera.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:49 π.μ.

Μanolis Leo ένταξη με το Link που έβαλες αλλά δες και αυτό.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345136

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:41 μ.μ.

Συγχαρητηρια στην ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την ανακοίνωση της.Εκτός από την πολιτική τοποθετησή δείχνει και το ήθος κάποιων ανθρώπων Μπράβο παιδιά.

Για τα γεγονότα τώρα.
Ισχυρίζονται κάποιοι ότι το ΠΑΜΕ γύρευε ταυτότητες. Βρισκόμουν στη συμβολή Β.Σοφίας και Πανεπιστημίου και ουδέποτε έγινε αυτό Το μόνο που έγινε ήταν γύρω στις 1.00 όταν κάποια άτομα προσπάθησαν να περάσουν από πεζοδρόμιο της Πανεπιστήμίου στο Σύνταγμα κρατώντας ξύλα, κάποια άτομα να τους υα αποσπάσουν και το επεισόδιο να τελειώσει εκεί. Ακόμα άτομα του αναρχικού χώρου(νεαρής ηλικίας) για περισσότερη από 1 ώρα βρισκόταν στη νησίδα στη γωνία Σοφίας και Πανεπιστημίου χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει.
Μετά τις 2.00 έφυγα από την συγκέντρωση λόγω κάποιας υποχρέωσης.

Μερικές επισημάνσεις για διαφορα σχόλια που έχω διαβάσει.

Τα επεισόδια που έγιναν ήταν αναμενόμενα για μένα. Σε όλες τις πορείες και τις συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ο συρφετός ασφαλιτών - αναρχικών(;)-πρεζονιών προσπαθεί και στήνει το γνωστό πανηγυράκι με σκοπό τη διάλυση των συγκεντρώσεων και την τρομοκράτηση του κόσμου. Δεν νομίζω άλλωστε ότι 10 -20 μολότοφ και μερικές πέτρες είναι κάτι που μπορεί να -έστω- ανησυχήσει την κυβέρνηση κλπ. Επίσης η άποψη ότι το ΠΑΜΕ εμπόδισε τους διαδηλωτές να καταλάβουν(!!!!) τη Βουλή είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν θα τη σχολιάσω γιατί νομίζω ότι προέρχεται είτε από ηλίθιους είτε από απολίτικους. Την επόμενη φορά που δεν θα υπάρχει το ΠΑΜΕ μήπως θα την καταλάβουν;

τελειώνοντας να συμπληρώσω ότι αυτό που χρειαζόμαστε (σαν λαός , σαν εργαζόμενοι) αυτή την περίοδο είναι πολιτική συνειδητοποίηση και οργάνωση του λαού με βάση τις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού

ΥΓ1 Οι υπεύθυνοι αυτού του site κάνουν μια πολλή αξιόλογη προσπάθεια και οι περισσότερες αναρτήσεις βοηθάνε στον πολιτικό προβληματισμό του κόσμου σε μια συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση. Θεωρώ τελείως λάθος όμως αναρτήσεις όπως αυτή της Αναρχικής Κίνησης Κάποτε η αριστερά (κομμουνιστική ή μη) πρέπει να καταλάβει το ρόλο κάποιων ανθρώπων ..... που αυτοαποκαλούνται αναρχικοι.... και να τοποθετηθεί απέναντί τους οπως τους αξίζει.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 6:36 μ.μ.

πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδιαβασω το blog σας. ειναι απαραδεκτη η αποριψη ενος σχολιο που δεν ειναι ουτε εμπρηστικο ουτε τιποτα. απλα γιατι δεν συμφωνειτε. και αναφερομαι στο σχολιο οτι δεν ειναι επισημη ανακοινωση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ . πραγματικα ντροπη σας!

21 Οκτωβρίου 2011 στις 7:30 μ.μ.

Ανώνυμε 6.36 Αν θα ξαναδιαβάσεις ή όχι το μπλοκ μας είναι δικό σου θέμα. Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι από δικό μας λάθος σβήστηκαν πάνω από 30 σχόλια και δεν δημοσιεύτηκαν.
Ποτέ δεν σβήνουμε σχόλιο αν δεν είναι προβοκατόρικο ή υβριστικό

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 7:34 μ.μ.

Το βαθύ κόκκινό σας έχει ξεθωριάσει και ρέπει προς το μαύρο.

Όλα τα σχόλια που τα χώνουν περί δικαίων και αδίκων στον α/α χώρο ανεβαίνουν με ταχύτητα φωτός.

Η δική μου επισήμανση οτι πατάτε σε τριανταδυο βάρκες από το μεσημέρι σήμερα έπεσε στο βαθύ σκοτάδι.

Γιατί άραγε; Μήπως επειδή μίλησα επί του προσωπικού και αναφέρθηκα στον giorgis ότι κάποια στιγμή έρχεται η στιγμή για να αποφασίσουμε πώς πρέπει να πάρουμε θέση για το σιδηρό κόμμα της εργατικής τάξης;

Εύγε σύντροφοι ή "σύντροφοι", απλώς δηλώστε και σε μας που σπαταλάμε το χρόνο μας στο μπλόγκ σας ότι προτιμάτε τους μπογιοπουλοκανεληδοπαππαρήγες στα ποστ σας παρά μερικούς "προβοκάτορες" χαρακτηρισμένους από τον περισσό.

Για τελευταία φορά χωρίς ίχνος τιμής...
...KilizArslan

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:55 μ.μ.

Είμαι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πραγματικά νιώθω πως αυτή η ανακοίνωση μας συνέχει όλους οσους συμμετείχαμε στο απεργιακό 2ήμερο. Οι πολιτικές μας διαφορές για την τακτική του ΠΑΜΕ μπορεί να παραμένουν αγεφύρωτες όμως και ήθος έχουμε και ιστορία ξέρουμε. Ο ρόλος του παρακράτους και οι όψεις του δεν είναι ξένες στους αγωνιστές μας. Εχουμε βιώσει την τυφλή βία και ξέρουμε πως αυτή υποκινιται από τα επίσημα κρατικά κέντρα. Η θα επιλέξουμε το οργανομένο λαικό κίνημα ή θα γίνουμε ξέφραγκο αμπέλι της ατομικής αγανάκτησης και ερμεο του κάθε πρακτορίσκου. Δόξα και τιμή στον νεκρό οικοδόμο που απέργησε και δεν θα ξαναγυρίσει στην δουλειά του και στην οικογένεια του. Δεν μας λυγίζει η κρατική καταστολή.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 3:27 μ.μ.

Ανώνυμε, είδα το σχόλιό σου, και το λινκ στο indymedia. Παρέθεσα ένα συμπληρωματικό άρθρο, όποιος θέλει ας το διαβάσει. Ευχαριστώ

http://gkarsoniera.blogspot.com/2011/10/blog-post_22.html

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2012 στις 4:12 μ.μ.

Γλυψτε το ΠΑΜΕ, γιατί ''έχει μεγάλο κομμάτι της εργατικής τάξης που θέλετε να πάρετε''. Το ότι όσο είναι εκεί μέσα λειτουργούν απλά ως πρόβατα αυτού του αντιδραστικού μηχανισμού που λέγεται ΚΚΕ κλαιν. Γιατί δεν χρειάστηκε να τους αντιμετωπίσετε. Γιατί έχετε κοντόφθαλμη μνήμη για το τι εστί σταλινισμός. Γιατί εσείς έχετε επαναστατική τακτική. Να αρέσει στους ΚΚΕδες αλλά να μην χαλάσει και πολύ τους αναρχικούς. Απομεινάρια του σταλινισμού θα παραμείνετε, δεν αξίζετε κάτι παραπάνω. Δογματικοί και ρεφορμιστές

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger