Home » , » Διαδηλώσεις 19/2 (Βίντεο)

Διαδηλώσεις 19/2 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 | 9:06 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίον οι τηλεοράσεις Αντένα και Mega παρουσίασαν τις σημερινές διαδηλώσεις. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου έδωσε εντολή στις δυνάμεις καταστολής να τρομοκρατήσουν και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την προσέλευση ειδικά στην απογευματινή διαδήλωση.
Εκεί αποσκοπούσαν οι δεκάδες προληπτικές προσαγωγές που έγιναν, το κλείσιμο του Μετρό στο Σύνταγμα και η περικύκλωση της πλατείας Εξαρχείων από διμοιρίες των ΜΑΤ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:36 μ.μ.

αλλά και σε όσο αφορά τις εργατικές ιντελιγκέτζιες, προσπαθούσαν να μας πείσουν όλα τα κανάλια, για χιλιάδες (ενώ ήταν σκόρπια διαδήλωση), διαδηλωτών, που προσπαθούσαν να αναστήσουν το πεθαμένο πτώμα της αργυρώνυτης σοσιαλδημοκρατίας που ακούει στο όνομα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ.

19 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:45 μ.μ.

φωτογραφίες από σύνταγμα
http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com/2012/02/19.html

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:30 π.μ.

Προληπτικές προσαγωγές, αστυνομική βία, τρομοκρατία, απαγορεύσεις, κλείσιμο δρόμων, πρόστιμα, εκβιασμοί, πείνα, λουκέτα, ανεργία, φτώχια, ακρίβεια, σκλαβιά, ανικανότητα, διαφθορά, καταστροφές, ξεπούλημα κλπ. Το «αστείο» είναι ότι λένε οι πολιτικοί πως όλα αυτά τα κάνουν για το καλό της χώρας και της δημοκρατίας! Αυτό είναι που με εξοργίζει περισσότερο: Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger