Home » , » Θεατρινισμοί και αηδία

Θεατρινισμοί και αηδία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 | 9:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μόνο αηδία προκαλούν πλέον τα κόλπα, οι τούμπες και οι γελοιότητες των πολιτικών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση  Παπαδήμου. Για μία ακόμα φορά προσπαθούν να εφαρμόσουν το δόγμα σοκ και ταυτόχρονα να πείσουν τον κόσμο ότι διαφέρουν. Απειλεί πάλι με παραίτηση ο Παπαδήμος αν δεν πάρει τη στήριξη όλων των αρχηγών της ανίερης συμμαχίας.

Λοιπόν Λουκά: Τη στήριξη την έχεις ήδη. Ο Σαμαράς έσωσε το Γιωργάκη από τον πολιτικό του θάνατο με το να σε στηρίξει. Τον έσωσε δεύτερη φορά με το να ψηφίσει τα νομοσχέδιά του, ενώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (εκ του ασφαλούς πλέον) διαφοροποιήθηκαν.  Η στήριξη της ΠΟΛΑ στην τρόικα είναι δεδομένη και συνεχής.  Ο κόσμος βέβαια σας φτύνει, αλλά δε σας νοιάζει.

Όλος αυτός ο ντόρος έχει διπλό σκοπό: Ο πρώτος είναι ο αποπροσανατολισμός έστω και για λίγο. Να μη συζητήσει ο κόσμος για το νέο χαράτσι στα κτήματα και τα οικόπεδα που θα γίνει αιτία να αφανιστούν αγρότες και μικροϊδιοκτήτες. Να μην συζητάει για το κόψιμο μισθών, επικουρικών συντάξεων, την ανεργία. Να κερδηθεί λίγος χρόνος.
Ο δεύτερος πιο ύπουλος: Να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις στο λαό ότι τάχα δεν συμφωνεί ο Αντώνης με τα μέτρα. Ότι δήθεν θα κάνει διαπραγμάτευση! Χα! Τι ακριβώς θα διαπραγματευτεί;   Αφού υπόγραψε. Θα ζητήσει να ξαναβάλει την υπογραφή του με άλλο στυλό; Το πιστεύουν στ' αλήθεια τα γαλάζια πρόβατα αυτό; Και ένα περίεργο πράγμα: Όταν ανακοινώνεται γενική απεργία και κινητοποιήσεις, δημιουργούν ψεύτικες προσδοκίες για να εκτονώσουν λίγο το θυμό.

Ο Παπαδήμος μια χαρά βολεύτηκε. Δε φεύγει. Όπως δε φεύγει μόνος του και ο Γιωργάκης από το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουν διάθεση να τρέχουν σε δικαστήρια . Ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης δεν κάνουν τίποτα χωρίς την έγκριση των Γερμανών. Οι ξένοι πρώτα θα πάρουν αυτά που θέλουν. Μόνο αν τα εξασφαλίσουν θα συμφωνήσουν για εκλογές.

Είναι στα χέρια σου, λαέ, αν θα συνεχίσεις να βλέπεις το θέατρο η θα πάρεις εσύ την πρωτοβουλία των κινήσεων.  Οι τρόφιμοι του κοινοβουλίου, ξέρουν ότι έρχονται ακόμα χειρότερα. Και προσπαθούν να ρίξει ο ένας τα βάρη στον άλλο, μπας και γλυτώσει το τομάρι του. Ο Σαμαράς είναι χειρότερος και από τον Παπανδρέου. Αν στηρίζει σαν αντιπολίτευση και συγκυβέρνηση, φαντάσου  τι θα κάνει, αν κάνεις κανένα λάθος. 
Ευτυχώς φαίνεται ο λαός να στρέφεται προς ένα άλλο δρόμο.Αφήνει πίσω του τη διαφθορά και κοιτάει το μέλλον. Είναι όμως ζήτημα επιβίωσηςτης χώρας και των λαϊκών στρωμάτων, η ταχύτατη απαλλαγή από τους γερμανοτσολιάδες και τους νεοναζί της κυβέρνησης. Κάθε μέρα που τους αφήνουμε, κλέβουν, καταστρέφουν, και υποθηκεύουν το μέλλον μας περισσότερο. Ας τους ρίξουμε επιτέλους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger