Home » , » Λεφτά υπάρχουν για ... γατόνια και πολιτικά κόμματα (Βίντεο)

Λεφτά υπάρχουν για ... γατόνια και πολιτικά κόμματα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 | 12:39 π.μ.

Υπάρχουν δυο μεγάλες φάμπρικες για να μπορούν κάποια πολιτικά λαμόγια να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους εις υγείαν του κορόιδου φορολογούμενου λαού.
Η πρώτη είναι κάποια «ιδρύματα» πολιτικών προσώπων που επιδοτούνται πλουσιοπάροχα από τον κρατικό προϋπολογισμό και η δεύτερη ο πακτωλός χρημάτων που δίνονται στα κόμματα «ως οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς»!

Στην πρώτη περίπτωση υποτίθεται ότι κάποια γατόνια τα παντελωνιάζουν για την «αξιοποίηση αρχειακού υλικού» σημαντικών «πολιτικών προσώπων». Στην δεύτερη περίπτωση την «οικονομική
ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» των κομμάτων δηλαδή, έχουμε πλήρη άγνοια για το τι ακριβώς πρόκειται.
Ούτε το βίντεο που παραθέσουμε είναι διαφωτιστικό.

Εχουμε και λέμε: Ιδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος, Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκη, Ίδρυμα Κωνσταντίνος Σημίτης. (πιθανόν να μας ξεφεύγει κανένα). Από όλα αυτά σιτίζονται πλουσιοπάροχα ένα σωρό αργόσχολοι, συνήθως στελέχη αστικών κομμάτων. 

Κάτι αντίστοιχο υποθέτουμε ότι συμβαίνει και με τα λεφτά που καταλήγουν στα κόμματα «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».

Υ.Γ Αλλη "πονεμένη ιστορία" που καταλήγουν οι τεράστιες χρηματικές κρατικές επιδοτήσεις στα πολιτικά κόμματα ειδικά τα αστικά. Εκεί πρέπει να γίνεται το μεγάλο φαγοπότι. 



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Τζαβέλας
28 Μαρτίου 2012 στις 9:26 π.μ.

Αηδία...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger