Home » , » Και παιδεραστές στη Χρυσή Αυγή (;)

Και παιδεραστές στη Χρυσή Αυγή (;)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 | 6:11 μ.μ.

Το θέμα δεν είναι καινούργιο και στο διαδίκτυο ήδη κυκλοφορούν αρκετά βίντεο σχετικά μ’ αυτό. Αναφερόμαστε για την φερόμενη εμπλοκή στελεχών Χρυσαυγιτών σε υποθέσεις παιδεραστίας.

Επειδή σύντροφος από την Κρήτη μας ζήτησε να ασχοληθούμε μ’ αυτό (πιθανόν κάτι να γνωρίζει για νέα στοιχεία που θα προκύψουν) ας τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα μια έρευνα της «Τηλεόρασης για τους Πολίτες» που είχε θέμα: «Παιδεραστές-Αναφορά στην Κρήτη».
Τα στοιχεία που προέκυψαν από αυτή την έρευνα και τις διαστάσεις που πήρε έδωσαν τα περιθώρια στον δημοσιογράφο του «Δρόμου της Αριστεράς», Μάριο Διονέλλη να δημοσιεύσει το Σάββατο που μας πέρασε άρθρο που τιτλοφορούσε: «Και παιδεραστές στη Χρυσή Αυγή (;)» με τον υπότιτλο «Έρευνα για βιασμό παιδιού από Χρυσαυγίτη στην Ιεράπετρα».

Εγραφε μεταξύ άλλων το κείμενο του: «Εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν από τα κατορθώματα του Ηλία Κασιδιάρη, φωνάζει η Κρήτη για το πραγματικό πρόσωπο των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Η καταγγελία μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα ότι ο σημερινός διευθυντής Λυκείου και ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης στο νησί την είχε βιάσει προ επτά ετών πάγωσε όλη την Κρήτη και ξανάβαλε στο τραπέζι το θέμα των παιδεραστών - αυτή τη φορά όμως και με πολιτικές προεκτάσεις.

Ο διευθυντής του νυχτερινού σχολείου Γιώργος Πετράκης είχε πιέσει την κοπέλα να ψευδορκήσει (τουλάχιστον όπως ισχυρίζεται η ίδια) με αντάλλαγμα να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ. Ωστόσο η ίδια δεν άντεξε και επτά χρόνια μετά έσπασε και μίλησε δημοσίως στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ.

 Χρυσή Αυγή και στο βάθος Νέα Δημοκρατία… 

Το γεγονός ότι ο κ.Πετράκης είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στην Ιεράπετρα έδωσε άλλη διάσταση στην υπόθεση.
Η σύζυγος του κ.Πετράκη κατήλθε ως υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαϊου με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ενώ η οργάνωση την απομάκρυνε από το ψηφοδέλτιο αμέσως μετά την επαναγνωστοποίηση του θέματος.
Το θέμα περιπλέχτηκε περισσότερο από τη στιγμή που στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της Χ.Α. γίνεται έμμεση αναφορά σε πιθανές ευθύνες και της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.

Πράγματι, ο κ. Πετράκης ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη και τελικώς κατέληξαν και κουμπάροι. Σε δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως αμέσως όταν πληροφορήθηκε την ιστορία, πριν από 7 χρόνια, εκδίωξε τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το γραφείο του. Η εισαγγελέας Λασιθίου διέταξε να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης και να εξεταστεί αν ισχύει η καταγγελία περί πίεσης σε ψευδορκία, αλλά και αυτή καθαυτή η καταγγελία του βιασμού».

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε στο θέμα. Τρία σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο: 


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2012 - 10:50 μ.μ.

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger