Home » , » Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους Χαλυβουργούς την Δευτέρα (Βίντεο)

Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους Χαλυβουργούς την Δευτέρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 | 9:08 μ.μ.

Τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή στην Χαλυβουργία με την βάρβαρη επίθεση των κατασταλτικών μηχανισμών έδειξαν ξεκάθαρα το ταξικό μίσος της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι σε όσους εργάτες αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Αύριο επτά Ομοσπονδίες και δώδεκα Εργατικά Κέντρα καλούν σε νέα συλλαλητήρια αλληλεγγύης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, στέλνοντας μήνυμα στη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ότι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα εντείνουν τους αγώνες τους ενάντια στη βαρβαρότητα της πολιτικής κεφαλαίου - κυβέρνησης - ΕΕ.

 Στο κάλεσμά τους σημειώνουν: «Η κυβέρνηση προκειμένου να τσακίσει τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών και να στείλει μήνυμα αποδοχής της βαρβαρότητας στην εργατική τάξη, έδωσε εντολή για την ωμή επέμβαση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των απεργών. Τέτοιες ενέργειες δε μπορούν να σταματήσουν τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την πείνα και την εξαθλίωση που φέρνει η καπιταλιστική κρίση και η προσπάθεια να εξασφαλιστεί η κερδοφορία του κεφαλαίου. Ακόμα πιο αποφασιστικά θα οργανώσουμε τους αγώνες μας, την αντίστασή μας στη βαρβαρότητα που συνεπάγεται η πολιτική κεφαλαίου - κυβέρνησης - Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ακόμα πιο αποφασιστικά θα αντιμετωπίσουμε τη βία και τον αυταρχισμό που είναι το άλλο πρόσωπο αυτής της πολιτικής».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2012 στις 9:51 μ.μ.

οι ισπανοί ανθρακωρύχοι δείχνουν το δρόμο...κατά πόσο έτοιμοι για σύγκρουση είναι οι δικοί μας δεν ξέρω...πόσες πορείες συμπαράστασης πια;;;; Υπάρχουν και καλύτερες μορφές πάλης...!

http://www.youtube.com/watch?v=ImF9ik_artE

ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2012 στις 1:14 μ.μ.

oso pio polloi toso ligoterh bia xreiazetai

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2012 στις 1:01 μ.μ.

Ο Φίλος που υπέγραψε ως ΒΑΣΙΛΗΣ δεν έχει καμιά σχέση με έμενα που υπογράφω ως Βασίλης (Αυτό είναι το όνομάμου δηλαδή) και είχα τη συζήτηση με τον Σ. Μανουρά για το ΚΚΕ. Φίλε συνονώματε οι Ισπανοί ανθρακωρύχοι λένε ότι οι Χαλυβουργοί τους δείξαν τον δρόμο. Βασίλης
Υ.Γ. Ηθελα να κάνω και άλλα σχόλια άλλα τώρα χρειάζεται όλοι να είμαστε στο πλευρό των Χαλυβουργών

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger